Αρχίζει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Β. ο Μασάντο

Μετά την τριήμερη άδεια που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σήμερα Τρίτη επέστρεψαν στις προπονήσεις και γυμνάστηκαν το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά και των συνεργατών του.

Απουσίασε δικαιολογημένα ο Γιάννης Κωστόπουλος, για οικογενειακούς λόγους, αύριο, ωστόσο, θα δώσει κανονικά το «παρών» στην προπόνηση. Αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο νεοαποκτηθείς Ούγκο Μασάντο. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται σήμερα το βράδυ στο Βόλο και αύριο θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Η τεχνική ηγεσία τον υπολογίζει, όπως και τον Μουκάμ, για το παιχνίδι της 8ης Ιανουαρίου με τον Ρήγα Φεραίο στο Πανθεσσαλικό.
Αύριο Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν πρωί-απόγευμα, την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη μια πρωινή προπόνηση, ενώ κανονικά οι παίκτες θα γυμναστούν Παρασκευή και Σάββατο πρωί, καθώς ρεπό θα έχουν μόνο την Πρωτοχρονιά.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, οι κινήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές, επιθετικό, αριστερό εξτρέμ, στόπερ και δεξιό μπακ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις