Έκκληση για ηρεμία ενόψει της καθοριστικής κυριακάτικης “μάχης”

Προέχει η ηρεμία αναφέρει στην προσωπική του δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Νίκης, ο κ. Τζήμας, όμως τα γεγονότα και οι εξελίξεις μόνο προς σ’ αυτή την κατεύθυνση δεν συμβάλλουν. Στο χθεσινό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση στις 11 Ιανουαρίου όπου και θα τεθεί θέμα μομφής κατά της διοίκησης Τζήμα.

Οπότε μέχρι και τη γενική συνέλευση η διοικητική αβεβαιότητα είναι στο προσκήνιο, ενώ το βαρύ κλίμα ήρθε να συμπληρώσει η καταγγελία στο αστυνομικό τμημα του κ. Καραγεωργόπουλου (δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός στο Blue Heart fm) ότι απειλήθηκε από τον κ. Τζήμα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου καλεί άπαντες να συμβάλλουν ώστε να επανέλθει το κλίμα ηρεμίας και η ομάδα να πάει απερίσπαστη στον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Διαγόρα Σεβαστής.

“Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τζήμας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις στην ομάδα μας, προχώρησε στην εξής δήλωση:

“Φίλοι της Νίκης, η ομάδα μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και φυσικά μέσα στον στόχο της ανόδου.

Προέχει η ηρεμία για τους προπονητές μας όπως και τους ποδοσφαιριστές μας.

Την Κυριακή έχουμε μία δύσκολη, όσο και καθοριστική “μάχη”, από την οποία πρέπει και θα βγούμε αλώβητοι…

Για να συμβεί αυτό όμως θα επιβάλλεται να πέσουν οι τόνοι και να προχωρήσουμε με ηρεμία.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες που διέπουν τον σύλλογο θα αποφασίσουν την τύχη της μομφής κατά του προσώπου μου, ενώ το όποιο επεισόδιο υπήρξε ανάμεσα σε μένα και τον κ. Καραγεωργόπουλο, από την δική μου πλευρά θεωρείται λήξαν και θα ζητήσω – αν πρέπει – ένα μεγάλο συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με την έκταση που πήρε.

Την Κυριακή η Νίκη πρέπει να πάει ενωμένη στο παιχνίδι που κρίνει ίσως τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς!

Γι΄ αυτό, καλώ τον κόσμο να πέσουν οι τόνοι, να δουλέψουν με ηρεμία παίκτες και τεχνική ηγεσία, οι δημοσιογράφοι να αγκαλιάσουν την ομάδα και οι εξελίξεις θα τρέξουν…

Με τιμή

Σάκης Τζήμας.”.”