Ζ. Μαρινάγης: Ικανοποιημένος μόνο για τη νίκη

Ικανοποιημένος από τη νίκη με το Χαϊδάρι, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Ο.Υ.Κ.Β. εμφανίστηκε ο προπονητής του Ζαφείρης Μαρινάγης που δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Το παιχνίδι ήταν αγχωτικό και για τις δύο ομάδες, όπως ήταν αναμενόμενο λόγω πρεμιέρας.

Πάντως, εμείς παίξαμε πάρα πολύ άσχημα και κερδίσαμε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία, αλλά ίσως επηρεαστήκαμε από τις απουσίες μας και από το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες είχαν ελλιπή προετοιμασία για διαφόρους λόγους. Ήλθαν κατευθείαν για τον αγώνα.
Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζουμε ολοένα και καλύτερο πρόσωπο και νομίζω το ίδιο θα ισχύσει και για τις άλλες ομάδες. Αυτό θα κάνει και πιο συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το σημερινό ματς, το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη».
Κληθείς να σχολιάσει το κακό ποσοστό ευστοχίας στον παραπάνω, ο Βολιώτης τεχνικός είπε: «Είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει. Δεν ήταν μόνο το ποσοστό τραγικό. Είναι και το ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν κάναμε καν προσπάθειες για γκολ. Τίποτα από όσα είχαμε πει δεν βγήκε στο νερό. Θα το συζητήσω με τα παιδιά διότι σε άλλο ματς θα το «πληρώσουμε».
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις