Μ. ΑΝΔΡΩΝΑΣ: «Αγώνας που περιμέναμε καιρό…»

Ως ένα αγώνα που το περίμεναν πολύ καιρό χαρακτήρισε το σημερινό Β’ ημιτελικό ο προπονητής του Πρωτεσιλάου Μιχάλης Ανδρωνάς. Επίσης χαρακτήρισε τις ομάδες περίπου ισάξιες και συμπλήρωσε πως το αποτέλεσμα θα κρίνει η τύχη αλλά και το ποια ομάδα θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα και θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:30′ στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος»…

Οι δηλώσει του προπονητή της ομάδας του Πτελεού αναλυτικότερα έχουν ως εξής:
«Είναι ένας αγώνας που τον περιμέναμε πολύ καιρό. Πιστεύω ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες δυο από τις καλύτερες ομάδες τις κατηγορίας, δυο ομάδες που θα έλεγα πως είναι ισάξιες.
Το αυριανό παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα ότι είναι νοκ-άουτ κυπέλλου και θα παίξει ρόλο και η τύχη. Θα μετρήσει επίσης ποια ομάδα θα βρεθεί στην καλύτερη ημέρα ή θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Αυτή θα πάρει την πρόκριση και φυσικά ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος»
Ένα ιδιαίτερο στοιχείο που έχει να κάνει με την προϊστορία, αποτελεί η αναμέτρηση που έγινε πριν από δυο χρόνια σε παρόμοιο παιχνίδι για τους «4» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Τότε, οι δυο σημερινοί αντίπαλοί είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες, η αναμέτρηση είχε γίνει στον Πτελεό, με την ομάδα του Σαρακηνού να κερδίζει 0-1 και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.
Τέλος, για τη φιλοξενούμενη ομάδα, πολύ σημαντική η απουσία του Θοδωρή Κόρκου, που έχει υποστεί τράβηγμα και δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις