“\u039a\u03cd\u03c1\u03b9\u03bf\u03b9 \u03c4\u03b7\u03c2 \u039a\u0395\u0394 – \u0395\u03a0\u039f \u03c6\u03c4\u03ac\u03bd\u03b5\u03b9 \u03c0\u03b9\u03b1, \u03cc\u03c7\u03b9 \u03ac\u03bb\u03bb\u03b1 …\u03bb\u03ac\u03b8\u03b7!”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα επαναλαμβανόμενα λάθη των διαιτητών κατά της ομάδας, εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, με αφορμή τα σφυρίγματα του κ. Μηλιάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας. “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν είναι σύμπτωση” τονίζει στην ανακοίνωση η διοίκηση του βολιώτικου συλλόγου και καταλήγει ελπίζοντας πως ο κ. Πολυχρόνης δεν επιβεβαιώσει τους φόβους του κ. Τζήμα.

Η ανακοίνωση:

“Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, δεν είναι σύμπτωση!

Χθες ο Μηλιάδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Μακεδονίας, στο Κίτρος ο Τεβεκέλης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας επίσης.

Στο Βελεστίνο ο Συμεωνίδης από τον σύνδεσμο διαιτητών Πιερίας, την προσεχή Κυριακή ο Πολυχρόνης επίσης του συνδέσμου Πιερίας.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί, πλην του κ. Πολυχρόνη (ελπίζουμε) φυσικά; Εχθρικές διαιτησίες για την ομάδα μας!

Κύριοι της ΚΕΔ – ΕΠΟ φτάνει πια, όχι άλλα “λάθη”!

Ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου κ. Σάκης Τζήμας, με αφορμή την σφαγιαστική διαιτησία στο νικηφόρο παιχνίδι της Νίκης στην Νεοκαισάρεια, επισημαίνει τα λάθη και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Η Νίκη θέλει να παίρνει τους βαθμούς μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε κάποια γραφεία του σάπιου συστήματος που παραπαίει.

Δεν επιδιώξαμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι μας πέναλτι, ανεξαρτήτου αντιπάλου, δεν θέλουμε να αγωνίζονται οι αντίπαλοί μας, με παίκτη λιγότερο με το “καλημέρα” των αναμετρήσεων μας.

Θέλουμε και προσδοκούμε τον υγιή ανταγωνισμό, ονειρευόμαστε ένα “καθαρό” και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εμείς επικροτούμε τις καλές διαιτησίες, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, εμείς καυτηριάζουμε και τις κακές, όπως αυτή του Μηλιάδη, που έκανε ό.τι περνούσε από το χέρι του, για να μην φύγει νικήτρια η ομάδα μας από το γήπεδο της Νεοκαισάρειας…

Φτάνουν τα λάθη, κουραστήκαμε από τις κακές διαιτησίες, επιτέλους να μπει ένα φρένο στην κατρακύλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Σάκης Τζήμας, είναι αποφασισμένος να παλέψει για ένα “καθαρό” ποδόσφαιρο, δίχως την παραμικρή εξάρτηση καμιάς πλευράς και είναι βέβαιος ότι στο τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις του καλού θα κερδίσουν.

Τέλος, ελπίζει ότι την Κυριακή ο κ. Πολυχρόνης, δεν θα επιβεβαιώσει τους φόβους του!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις