ΣΦΟΒ: Έφτασε η ώρα για την μεγάλη συσπείρωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΣΦΟΒ, στην οποία αναφέρεται στα όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και καλεί όλους όσοι απαρτίζουν την οικογένεια Ολυμπιακού να συσπειρωθούν για τον κοινό στόχο, την άνοδο της ομάδας στη Football League. Καλεί, δε, τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό «παρών» την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, στο παιχνίδι με την Πύδνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΟΒ:

«Για το παιχνίδι της Κυριακής στη Λευκάδα, θέλουμε πρώτα-πρώτα να συγχαρούμε τους 100 ηρωικούς οπαδούς που διήνυσαν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να στηρίξουν την αγαπημένη μας ομάδα.
Ένα ματς που έπρεπε να είναι 6-0 έγινε 1-1 στο 88′, στη μοναδική φάση που πάτησαν περιοχή οι αντίπαλοι. Βοήθησε στην αλλοίωση του αποτελέσματος και ο κακός και εχθρικός διαιτητής.
Φίλοι του Ολυμπιακού,
το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και το βρώμικο παρασκήνιο μπροστινό και πισινό, πολεμά άγρια την ομάδα μας.
Ο Απόλλων Λάρισας παίρνει πέναλτι που δεν θα το έδινε ούτε ο πρόεδρός τους. Εμείς ματώνουμε για ένα πέναλτι. Μας έχουν στερήσει πάνω από 15 πέναλτι μέχρι σήμερα. Είδαμε πριν λίγες βδομάδες να μας ορίζουν Λαρισαίους διαιτητές στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο που αναβλήθηκε. Ούτε ο πιο φανατικός Λαρισαίος δεν θα το έκανε αυτό.
Είδαμε αδικαιολόγητα την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής για τις 25/2, ώστε το σημαντικό ματς Πύδνα-Απόλλων Λάρισας να μετατίθεται, να αλλάζει αξία και σημασία και να αλλοιώνεται έτσι το κύρος του πρωταθλήματος.
Έχουν το θράσος, στον Απόλλωνα Λάρισας, να κάνουν ένσταση στην Αμβρακία για αστειότητες, δείχνοντας πόσο μικρή ομάδα και πόσο ανύπαρκτος σύλλογος είναι. Στο μεταξύ μας παιχνίδι ξέρουν καλά ότι θα χάσουν μπαίνοντας στο μεγάλο «κόκκινο Λιμάνι». Ο κόσμος θα τους «πνίξει».
Τώρα έφθασε η ώρα για τη μεγάλη συσπείρωση και την ανάληψη ευθυνών απ’ όλους. Πρώτα από τον κόσμο ο οποίος καλείται να δείξει τη δύναμή του, την πίστη του και να στηρίξει την ομάδα. Η διοίκηση να επαγρυπνεί και να περιφρουρεί τα συμφέροντα της ομάδας και να μην επιτρέψει σε κανέναν να την βλάψει.
Και τέλος οι παίκτες, οι κύριοι πρωταγωνιστές για την άνοδο της ομάδας μας.
Να ματώσουν και να τιμήσουν τη φανέλα, το όνομα και την ιστορία του συλλόγου. Δεν επιτρέπεται να τους ανταγωνίζονται ομάδες χωριά και συνοικίες, που έκαναν προετοιμασίες σε πλατείες και σε πάρκα, που πηγαίνουν αυθημερόν σε εκτός έδρας παιχνίδια και τιμούν τις ομάδες τους.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού μας, τους παρέχει τα πάντα, πληρωμές έγκαιρα, πεντάστερα ξενοδοχεία και σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση. Και ο κόσμος είναι δίπλα τους και τους χειροκροτεί και στα δύσκολα.
Την Κυριακή να μην λείψει κανείς. Να στείλουμε το μήνυμα σ’ όλους τους εχθρούς μας.
Τίποτα δε θα μας σταματήσει.
Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».