Ε. Τσιμπανάκος: Δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε απροστάτευτο τον Ολυμπιακό (& ηχητικό)

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στον ΣΠΟΡ FM 89.5 και στην εκπομπή «Counterpain Classico», μιλώντας στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο για τις δηλώσεις που έκανε κατά του Απόλλωνα Λάρισας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο την ομάδα στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής με την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό.

Για την «επίθεση» που έκανε στον Απόλλωνα Λάρισας, μέσω της γραπτής του δήλωσης: «Έχω το γνώθις αυτόν και ξέρω τι λέω. Είπα τα πράγματα με το όνομά τους, για τον Απόλλωνα Λάρισας και την ΕΠΣ Λάρισας και προκαλώ, όποιος αμφισβητεί τα λεγόμενά μου, να απαντήσει και να με διαψεύσει. Η δήλωσή μου ήταν επιθετική, διότι αυτό που πήγε να κάνει ο Απόλλων Λάρισας ήταν άνανδρο. Κάποιοι έδειξαν πόσο μικροί διοικητικοί παράγοντες είναι.
Πήραν τον προσωπικό μου δικηγόρο και δικηγόρο του Ολυμπιακού Βόλου για να κάνουν ένσταση για το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών. Η απάντηση του δικηγόρου ήταν «εγώ είμαι δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου». Αν θεωρούν ότι υπάρχει κάποιο μεμπτό, σ’ αυτά που έχω δηλώσει, ας μου κάνουν μήνυση.
Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον Ολυμπιακό απροστάτευτο».

Για το τι εννοεί λέγοντας πως περιμένει την τοποθέτηση της ΕΠΣΘ: «Από την πλευρά της καλά κάνει η ΕΠΣ Λάρισας και βοηθά ένα σωματείο της Ένωσής της. Εμείς ζητούμε από την ΕΠΣΘ να μας προστατεύει όσο μπορεί. Για παράδειγμα, στο θέμα της διαιτησίας να κάνει κάποιες ενέργειες, προκειμένου να έχουμε διαιτησία 50-50 σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν θέλουμε κάτι παραπάνω. Δεν έχω παράπονο από κανέναν, όμως περιμένω την τοποθέτηση της ΕΠΣΘ».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα: «Το παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα είναι δύσκολο, όπως όλα τα ματς άλλωστε και καλώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να ανέβει κατηγορία, ως διοίκηση κάναμε τις κινήσεις μας και η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχουμε κανένα παράπονο, ούτε από τους οργανωμένους φιλάθλους.

Για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τέλους: «Οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας, η Πύδνα και η Νίκη, εφόσον κάνει το απόλυτο. Δεν θα κριθεί η άνοδος στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και σε άλλα ματς, καθώς πολλές ομάδες δίνουν τη μάχη τους μέσα στο γήπεδο.

Όλη τη συνέντευξη του Ευριπίδη Τσιμπανάκου που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 89.5 μπορείτε να τη ακούσετε στο παρακάτω ηχητικό:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις