Κράζουν τη διοίκηση της Λέστερ για την απόλυση Ρανιέρι

Μόνο υπέρ της απομάκρυνσης του Κλάουντιο Ρανιέρι δεν είναι οι φίλαθλοι της Λέστερ (και άλλων ομάδων), τουλάχιστον όπως αυτό φαίνεται μέσα από τα social media. Ο άνθρωπος που χάρισε στην ομάδα ένα πρωτάθλημα πέρυσι και έχει σοβαρές ελπίδες να την πάει στα προημιτελικά

του Champions League (ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς με την Σεβίλλη), απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία, πληρώνοντας την κακή πορεία στην Premier League.
Οι “αλεπούδες” δίνουν μάχη για την παραμονή και παράλληλα έχουν και τον ευρωπαϊκό στόχο ανοιχτό, με τους διοικούντες να κρίνουν σωστό πως έπρεπε να υπάρξει αλλαγή προκειμένου η Λέστερ να επανέλθει σε σωστά μονοπάτια. Πάντως, ο κόσμος “βράζει”, θεωρώντας πως είναι αχαριστία στο πρόσωπο του Ιταλού κόουτς, παρά το ότι στο πρωτάθλημα οι εμφανίσεις δεν είναι καλές από το ξεκίνημα.
“Πόσο αγνώμονες!!! Ο άνθρωπος αυτός σας έκανε γνωστή ομάδα”
“Απαίσιοι, ελπίζω να υποβιβαστείτε τρεις σεζόν στη σειρά”
“Έτσι συμπεριφέρεστε σε κάποιον που σας έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Εάν δεν ήταν εκείνος, θα ήσασταν ήδη στην Championship. Τέλος πάντων, καλό υποβιβασμό”.
“Οι παίκτες θα πρέπει να ντρέπονται που δεν δίνουν το 100%”
“Απόλυτη ξεφτίλα, θα πρέπει να ντρέπεστε, αυτό είναι χειρότερο και από το να πέφτατε στην League One”
“Ουάου! 9 μήνες πριν πήρατε την Premier League! Πουλήσατε τον Καντέ, δεν αναπληρώσατε το κενό του και έτσι απολύσατε τον προπονητή παρά το γεγονός πως είστε ακόμα στο Champions League. Σοκαριστική απόφαση”.
Αυτά είναι μερικά από τα ποσταρίσματα σε Facebook και twitter, γεγονός που φανερώνει ότι υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι είναι λάθος τάιμινγκ, ότι η διοίκηση φέρθηκε με αγνωμοσύνη στον άνθρωπο που της προσέφερε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της και παράλληλα ότι υπήρξε αποδυνάμωση του ρόστερ και ως εκ τούτου δεν γινόταν να επαναληφθεί το περσινό θαύμα, ειδικά με το Champions League να δημιουργεί μια επιπρόσθετη υποχρέωση στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις