“Χτυπά” την πόρτα της ενδεκάδας ο Κέρι

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή (3/3) η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πιερικό στο Πανθεσσαλικό. Από τη στιγμή που θα λείψουν από το ματς της Κυριακής δύο παίκτες που παίζουν ως επιθετικά χαφ (Μασάντο και Ευθυμιάδης είναι τιμωρημένοι), είναι πολύ πιθανό

να δούμε να ξεκινά για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ο Λόρι Κέρι, ο οποίος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε δύο ματς ως αλλαγή (με Τηλυκράτη και Πύδνα).
Ο Τίμος Καβακάς μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Ηλία Σταύρου και Χρήστου Χολέβα, με τον πρώτο να επιστρέφει στον άξονα, παίρνοντας τη θέση του Πότσι, ενώ παραμένει άγνωστο, αν ο Χολέβας θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του Ντόικιτς.
Στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του Ολυμπιακού θα δοκιμάσει το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει απέναντι στον Πιερικό, προκειμένου να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να αλλάξει διάταξη η ομάδα, με τον Ολυμπιακό να παρατάσσεται με 3-5-2 και τους Σουάνη, Φλίγκο στην επίθεση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις