Χωρίς άγχος ο Ρήγας απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας (pregame)

«Όρθιος» στην έδρα του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας καλείται να μείνει σήμερα ο Ρήγας Φεραίος. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Φιλιππούπολη και θα αρχίσει στις 15.00. Οι Βελεστινιώτες θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά ελπίζουν να κάνουν την έκπληξη, όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου που είχαν υποχρεώσει τους αντιπάλους τους σε ήττα.

Το σημερινό ματς παρουσιάζει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, καθώς ο Απόλλων θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά και μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο θέλοντας να διατηρηθεί στην κορυφή. Αυτό το γνωρίζουν οι Βελεστινιώτες που είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα.
Τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του θα εκτίσει Γιώργος Αλεξίου. Στη διάθεση του προπονητή, Λάκη Μπακάλη, βρίσκοντα οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Κώστας Κιπτίου, Κέβιν Χίσα, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
* Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Νατσιόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος, που ανήκουν στην ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις