Μποτσιβάλης: Δεν το βάζουμε κάτω

Την πίστη του ότι παρά τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα του στο τέλος θα βγει νικήτρια στην κούρσα του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεόραση του ASTRA TV. Ο κ. Μποτσιβάλης τόνισε πως η εύνοια των διαιτητικών σφυριγμάτων προς συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορεί να είναι τυχαία, όμως η μόνη απόδειξη είναι τα βίντεο των αγώνων.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μποτσιβάλη στην τηλεοπτική εκπομπή “Κυριακάτικη ΑΡΕΝΑ“:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για την συμπαράσταση στο γήπεδο. Δεν πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για μία ακόμα φορά ήμασταν θύματα της διαιτησίας όμως έπρεπε να κερδίσουμε. Από τα τρία πέναλτι τα δύο πέναλτι ήταν κατάφορα. Το βίντεο του αγώνα θα σταλεί στην ΚΕΔ. Μας έστειλαν αξιολογημένο διαιτητή απλά για να πληρώνουμε διπλά λεφτά. Ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα και πάλι με τον συγκεκριμένο διαιτητή στον αγώνα του 2011 με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Άσχετα βέβαια από την διαιτησία η ομάδα είναι αδικαιολόγητη. Αυτό δεν είναι υγιές ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει τον αγώνα του και θα πρέπει να βγει πρωταθλητής. Δεν το βάζουμε κάτω όσο και αν μας πολεμάνε. Ήταν ατυχές το αποτέλεσμα αλλά θα πολεμήσουμε. Θα τιμήσουμε την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι τέλους, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Στο τέλος θα πετύχουμε. Δεν είναι τυχαίο το τι συμβαίνει με τον Απόλλωνα. Το γνωρίζουμε το παρασκήνιο αλλά οι μοναδικές αποδείξεις που έχουμε είναι τα βίντεο με τα στιγμιότυπα. Όλοι που πάσχουν για την κάθαρση του ποδοσφαίρου πρέπει να μεριμνήσουν γι’ αυτά τα φαινόμενα.

Στόχος είναι να κερδίσουμε και τα οκτώ παιχνίδια που μας απομένουν. Όλοι έχουμε τις ευθύνες μας. Βέβαια τα αλλεπάλληλα διαιτητικά λάθη εις βάρος μας δεν εξηγούνται. Θυμάστε στον αγώνα με τον Τηλυκράτη το σκληρό φάουλ στον Σουάνη στο κέντρο του γηπέδου που δεν δόθηκε και ήρθε η ισοφάριση. Δεν μπορεί να γίνονται όλα τυχαία. Μάλιστα, πήγα και μίλησα στον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα και του είπα πως στο χέρι ήσουν μπροστά. Μου απάντησε πως δεν ήταν χέρι. Θα του στείλω το βίντεο ώστε να δει αν ήταν ή δεν ήταν.

Να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα και θα ζητήσω να συνεχίσει να στηρίζει κι εμείς στο τέλος θα τον δικαιώσουμε»

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις