Συμπλήρωσαν κάρτες οι Τζοβάρας και Μπόρας στον Ρήγα

Είχε απόλυτα ανάγκη το «τρίποντο» ο Ρήγας Φεραίος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα και το πέτυχε. Όχι άδικα, καθώς όπως παραδέχθηκε ο προπονητής των «κυανόλεύκων», Λάκης Μπακάλης, ο Ρήγας έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια εκτός έδρας, με τον Αστέρα Πετριτή να αναγνωρίζει την ανωτερότητα της ομάδας του Βελεστίνου και δίνει συγχαρητήρια στο τέλος στους φιλοξενούμενους.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας διακόπτεται για μία εβδομάδα και θα επαναρχίσει την Κυριακή 2/4, με τον Ρήγα Φεραίο να αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Ιστιαία.
Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, με τους «κυανόλευκους» στις επτά αγωνιστικές που απομένουν για να πέσει η «αυλαία» του πρωταθλήματος να στοχεύουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο Λάκης Μπακάλης να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ορισμένους νεαρούς παίκτες της ομάδας, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή με την χρησιμοποίηση του Χρήστου Ράπτη, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή συμπλήρωσαν κάρτες (τέσσερις) οι Μπόρας και Τζοβάρας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ιστιαία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις