Νέα ήττα για τον Ο.Υ.Κ.Β. 6-8 από την Ηλιούπολη

Νέα ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο των ανδρών γνώρισε ο Ο.Υ.Κ.Β. για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Το βολιώτικο συγκρότημα ηττήθηκε με 6-8 από την Ηλιούπολη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι παίκτες του Ο.Υ.Κ.Β. ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1, σκορ πρώτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στη 2η περίοδο και με επί μέρους σκορ 2-1, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 5-2.
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω για τον Ο.Υ.Κ.Β. Η Ηλιούπολη άρχισε να «ροκανίζει» τη διαφορά και στην εκπνοή του γ’ οκταλέπτου ισοφάρισε 6-6.
Στην τελευταία περίοδο ο Ο.Υ.Κ.Β. φάνηκε να μένει και από δυνάμεις. Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της η Ηλιούπολη πέτυχε δύο γκολ και πήρε το ματς.
Διαιτητές: Σπανούδης, Κ. Κυράνης.
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 0-2.
Ο.Υ.Κ.Β. (Μεφσούτ): Βόντζος, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Χαλάς, Κολημήτρας 2, Χρ. Μαρινάγης 1, Δημητρίου, Κ. Καραΐσκος, Στεργίου 2, Βαφειάδης, Τσιανάκας, Γιάγκος 1, Νάσιος, Μ. Καραΐσκος, Κουφιδάκης.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Κακαρνάκης): Παλληκάρης, Σπυρόπουλος, Δ. Κοντονής 1, Γεωργιάδης, Κ. Λύκαρης 2, Δήμου 1, Βλαχογιάννης, Βυθούλκας 1, Αν. Κοντονής, Προγάκης, Κολυβάς 2, Λ. Λύκαρης 1, Σαλτέρης, Κύρκος, Πουλιόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις