Νέα ήττα για τον Ο.Υ.Κ.Β. 6-8 από την Ηλιούπολη

Νέα ήττα στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο των ανδρών γνώρισε ο Ο.Υ.Κ.Β. για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου. Το βολιώτικο συγκρότημα ηττήθηκε με 6-8 από την Ηλιούπολη στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι παίκτες του Ο.Υ.Κ.Β. ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 2-0 και 3-1, σκορ πρώτης περιόδου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι καλύτεροι και στη 2η περίοδο και με επί μέρους σκορ 2-1, έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 5-2.
Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν τα πάνω κάτω για τον Ο.Υ.Κ.Β. Η Ηλιούπολη άρχισε να «ροκανίζει» τη διαφορά και στην εκπνοή του γ’ οκταλέπτου ισοφάρισε 6-6.
Στην τελευταία περίοδο ο Ο.Υ.Κ.Β. φάνηκε να μένει και από δυνάμεις. Έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της η Ηλιούπολη πέτυχε δύο γκολ και πήρε το ματς.
Διαιτητές: Σπανούδης, Κ. Κυράνης.
Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 0-2.
Ο.Υ.Κ.Β. (Μεφσούτ): Βόντζος, Παπαβασιλείου, Μάρκου, Χαλάς, Κολημήτρας 2, Χρ. Μαρινάγης 1, Δημητρίου, Κ. Καραΐσκος, Στεργίου 2, Βαφειάδης, Τσιανάκας, Γιάγκος 1, Νάσιος, Μ. Καραΐσκος, Κουφιδάκης.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Κακαρνάκης): Παλληκάρης, Σπυρόπουλος, Δ. Κοντονής 1, Γεωργιάδης, Κ. Λύκαρης 2, Δήμου 1, Βλαχογιάννης, Βυθούλκας 1, Αν. Κοντονής, Προγάκης, Κολυβάς 2, Λ. Λύκαρης 1, Σαλτέρης, Κύρκος, Πουλιόπουλος.