Δώνης για Κούγια: «Εδώ δεν έχουμε τα βασικά, βρήκαν λεφτά να αγοράσουν το ματς;»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μέσος του Ηρακλή, Χρήστος Δώνης και αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη επί της Κέρκυρας. Παράλληλα, σχολίασε με νόημα τις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας και έστειλε μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (05/04) με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Κέρκυρας: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αφού αν δεν κερδίζαμε θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς κερδίσαμε το παιχνίδι και πάμε παρακάτω».

Για τα ψυχικά αποθέματα των παικτών του Ηρακλή: «Όλη η εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Όλοι οι παίκτες και ο προπονητής βοηθήσαμε ο ένας τον άλλο για να βρούμε τα αποθέματα ώστε να μπούμε στο ματς δυνατά και να κερδίσουμε».

Για τους τι τους είπε ο Σάββας Παντελίδης: «Μας είπε ότι είμαστε ήδη ήρωες που είμαστε εδώ και ήρθαμε να παλέψουμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε».

Για τις δηλώσεις Κούγια, ο οποίος άφησε αιχμές για τη νίκη του Ηρακλή επί της Κέρκυρας: «Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο Κούγιας. Εδώ δεν έχουμε τα βασικά, δεν νομίζω να βρήκε η διοίκηση λεφτά για να αγοράσει το ματς. Κάναμε ταξίδι 3,5 ώρες στην Κέρκυρα, πήγαμε με πούλμαν και πλοίο. Ούτε η διαμονή ήταν η καλύτερη».

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Δεν είναι το καλύτερο για έναν παίκτη να ζει μια τέτοια κατάσταση. Το σημαντικό, όμως, είναι να είσαι καλά με τους συμπαίκτες σου, και να υπάρχει ένα προπονητικό τιμ που σε εμψυχώνει. Αυτό εμείς το ζούμε καθημερινά. Μπορεί να μην ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο, όμως, κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, είμαστε μια οικογένεια και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Πέρα από τη βαθμολογική συγκομιδή, θα έπρεπε να βρισκόμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Πριν το παιχνίδι αν έμπαινε κανείς στα αποδυτήρια, θα έβλεπε κατεβασμένα πρόσωπα. Υπήρχε δυσαρέσκεια και απογοήτευση. Γι’ αυτό είπα ότι ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Δεν ήταν μόνο το αγωνιστικό, αλλά και το ψυχολογικό. Όταν μια ομάδα περνάει αυτά που περάσαμε εμείς την προηγούμενη εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο να πάει να παίξει και να ανταπεξέλθει. Όμως τα καταφέραμε και είμαστε καλά».

Για το τι τους είπε ο Καγιούλης: «Μας είπε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να βρει λεφτά, να πάρει η ομάδα αδειοδότηση και να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Μακάρι να τα καταφέρει και η ομάδα να σωθεί».

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Είναι το ματς της χρονιάς. Ελπίζω να μην μας βγει η κούραση από το ταξίδι στην Κέρκυρα, το οποίο δεν ήταν καλό για εμάς».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Τους ευχαριστούμε. Παρ’ όλα τα προβλήματα, ταξίδεψαν ως την Κέρκυρα και ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς. Τους παρακαλώ να έρθουν στο γήπεδο την Τετάρτη. Είναι το πιο σημαντικό ματς για την ιστορία του Ηρακλή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις