Σε τουρνουά Ακαδημιών ο ΒΟΛΟΣ 2004

Σε τουρνουά ακαδημιών γυναικείου ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο ΑΟ ΑΕΤΟΣ και πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα, την Μ. Τετάρτη, συμμετείχε ο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004. Στο τουρνουά συμμετείχαν τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΛ και των Τρικάλων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από τον ΒΟΛΟΣ 2004:

“Με χαρά δέχτηκε η ομάδα μας την πρόσκληση των υπευθύνων της ακαδημίας ΑΟ ΑΕΤΟΣ για τη συμμετοχή μας στο τουρνουά γυναικείων ακαδημιών που διεξήχθη τη Μεγάλη Τετάρτη 12/4/2017, στο γήπεδο Αγίου Θεόδωρου στην Καρδίτσα.

Στο τουρνουά που διεξήχθη σε τρια 25λεπτα, συμμετείχαν εκτός απο την ακαδημία μας και οι αντίστοιχες ακαδημές του ΑΟ ΑΕΤΟΣ, της ΑΕΛ και των ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2011.

Ο απολογισμός της ομάδας μας στο τουρνουά ήταν : 1 νίκη και 2 ήττες

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 – ΒΟΛΟΣ 2004: 4-0
ΑΕΛ – ΒΟΛΟΣ 2004: 3-0
ΑΟ ΑΕΤΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2004: 1-2 (τα γκολ πέτυχαν οι: Κυριάκου και Καρακάνα)

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του τουρνουά για τη φιλοξενία τους και ευχόμαστε να καθιερωθεί στη θεσσαλία τα επόμενα χρόνια…

Συμμετείχαν τα παρακάτω κορίτσια: Πριτσά Σοφία, Δημοπούλου Μαρία, Σιέχου Αγγελική, Πλατανιά Κωνσταντίνα, Τιρτιράκη Μαρία, Νάνου Ευαγγελία, Νάνου Ευφροσύνη, Κυριάκου Σταυρούλα, Ναζέρι Κλεοντόρα, Τόσκα Μελίσα, Σκούρα Πολυάνθη, Δουκαντζή Έλενα, Βαϊνοπούλου Κατερίνα, Καρακάνα Καλλιρόη, Γιούργα Μαρίνα”.