Πλούσιο το πασχαλινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Αιολικού (photos)

Με συμμετοχή όλων των παιδιών της Ακαδημίας ολοκληρώνονται σήμερα (14/4) οι δραστηριότητες του ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Όλοι οι αθλητές μας είχαν ενεργή δράση στο 4ο πασχαλινό τουρνουά που διεξήχθη στα κλειστά Γυμναστήρια του 3ου και 2ου Γυμνασίου Ν.Ιωνίας Συμμετείχαν ο Γ.Σ. Βόλου και ο B.C. Aπόλλων Καρδίτσας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Οι προπονητές κ.κ. Στρατίκης Σπύρος, Τελέγκας Στάθης, Καπουρτίδου Μαρία συνεπικουρούμενοι και από τους αθλητές της παιδικής μας ομάδας αντεπεξήλθαν επάξια ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 4ο πασχαλινό τουρνουά.

Τους ευχαριστούμε. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τους εκπροσώπους των ομάδων του Γ.Σ.Βόλου και Απόλλωνα Καρδίτσας προπονητές κ.κ. Ζαρογιάννη Χρήστο και Ναούμ Κων/νο που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας.

Το άλλο προπονητικό τιμ με τους προπονητές μας κ.κ. Σαμαρά Αντώνη , Οικονόμου Γεώργιο και τους αθλητές 2003-2004 συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Στο Thess Cup Basketball Tournament U14 Men in Thessaloniki. Συμμετείχαν οι ομάδες: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ-Y.M.C.A.ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 1-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 2- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ- ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΣΤΕΡΙΑ-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ 2-ΚΑΝΑΡΗΣ.

Οι αθλητές που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη από 10 Απριλίου έως και 13 Απριλίου και συμμετείχαν στο τουρνουά είναι : ΝΤΟΥΛΑΣ Δ.- ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Α. – ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ Α. – ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ Β. – ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΧΡΙΣΤΟΜΑΝΟΣ Δ. – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ι -.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Ν. – ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Π. – ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Σ.

Μεγάλη εμπειρία για τους αθλητές μας. Ξέφυγαν από τα στενά στερεότυπα της πόλης τους. Απέκτησαν νέους φίλους, καινούριες παραστάσεις . Γνώρισαν άλλες νοοτροπίες και συμπεριφορές. Συγκρίθηκαν με άλλους αθλητές, μέτρησαν τις δυνάμεις τους και όλα αυτά είναι μεγάλη παρακαταθήκη για την εξέλιξη τους τόσο σαν αθλητές όσο και σαν άνθρωποι.

Ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς , στα παιδιά και στους προπονητές για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή τη μεγάλη μπασκετική γιορτή. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε η αγάπη τους για το μπάσκετ να μη σβήσει ποτέ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Από τη Διοικούσα επιτροπή.