Λ. Μπακάλης: Ικανοποιημένος από τη διάθεση και τους νεαρούς παίκτες

Μπορεί ο Ρήγας Φεραίος να ηττήθηκε με 1-3 από τον Πιερικό στο Βελεστίνο, ωστόσο, ο προπονητής των «κυανολεύκων», Λάκης Μπακάλης, έδωσε τα εύσημα στους νεαρούς παίκτες της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ρήγα:

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό αγωνιστικό ρυθμό, γκολ και πολλές φάσεις. Στην αρχή ξεκινήσαμε εμείς καλύτερα, ελέγχοντας το παιχνίδι και προσπαθώντας να αναπτυχθούμε σωστά. Όμως, στο διάστημα 15′-45′ ο Πιερικός ήταν καλύτερος. Θεωρώ ότι κυριάρχησε και γι’ αυτό πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και μερικές ακόμη ευκαιρίες.
Το β’ ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά σε εμάς. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Μειώσαμε και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών μου και ιδιαίτερα από τους πιο νέους».
Για το αν οι νεαροί του Ρήγα αποτελούν το μέλλον της ομάδας είπε: «Πρέπει να βοηθήσουμε τους νεαρούς παίκτες, ώστε όχι μόνο να αποτελέσουν βασικά στελέχη στην ομάδα μας, αλλά να μπορέσουν να παίξουν και σε υψηλότερο επίπεδο στο μέλλον. Θα είναι χαρά μας να τους δούμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες ή στις Εθνικές ομάδες».
Ο προπονητής του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας, από την πλευρά του ανέφερε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έπαιξαν επιθετικά, χωρίς σκοπιμότητες, διεκδικώντας τη νίκη. Τελικά, την πήραμε εμείς, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα με έναν σοβαρό προπονητή, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η συμμετοχή των νέων παιδιών που αποτελούν το μέλλον του Πιερικού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις