Τρίτο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο πανελλήνιο χάντμπολ

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που συμμετείχε στο Πανελλήνιο Φοιτητικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ, που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 9 και 10 Μαΐου. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την ΟΧΕ και διοργανώθηκε στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Ιωνίας. Να σημειώσουμε πως αν και το Φοιτητικό πρωτάθλημα διοργανώνεται για πρώτη φορά, συμμετείχαν…

…αρκετοί επίλεκτοι αθλητές ομάδων της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (που αποτελούνταν ως επί το πλείστο από αθλητές του Κενταύρου Αγριάς) στον μικρό τελικό κέρδισε την ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου με σκορ 32 – 26, σε έναν αγώνα που είχε πάντα την πρωτοπορία στο σκορ. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν η ομάδα των Θεσσαλών φόρτσαρε και πήρε καθαρά τη νίκη και τη διαφορά.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα μπορούσε να βρεθεί και στον τελικό της διοργάνωσης αν στην φάση των ομίλων δεν έχανε από την ομάδα του Μετσόβιου Πολυτεχνείου με σκορ 15 – 16. Στο συγκεκριμένο αγώνα οι Θεσσαλοί κέρδισαν πέναλτι σε νεκρό χρόνο, που όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο γι αυτούς. Αν ευστοχούσαν και ισοφάριζαν θα περνούσαν αυτοί στον τελικό, καθώς είχαν καλύτερα αποτελέσματα από την ομάδα του ΕΜΠ, στη φάση των ομίλων. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τον τίτλο της διοργάνωσης κατέκτησε η ομάδα του ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις