Τελευταίο παιχνίδι με Μαύρους Αετούς για τον Ρήγα Φεραίο

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς δίνει αύριο στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος στις 15.30 θα αντιμετωπίσει τους Μαύρους Αετούς, για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο.

Η αυριανή αναμέτρηση στο Ελευθεροχώρι έχει μονόπλευρο βαθμολογικά ενδιαφέρον, αφού οι γηπεδούχοι χρειάζονται ένα πόντο προκειμένου να σφραγίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Ο Ρήγας τα έχει καταφέρει εδώ και αρκετό καιρό και γι’ αυτό μπορεί να αγωνιστεί με μεγαλύτερη άνεση. Απουσίες πολλές δεν έχει (πλην του τιμωρημένου Αλεξίου και των Κιπτίου, Γκίκα που έχουν σταματήσει), αλλά είναι αρκετά πιθανό να χρησιμοποιηθούν οι πιτσιρικάδες της ομάδας, όπως έχει γίνει στα τελευταία ματς με τον 15χρονο Δημήτρη Κουσκουρίδα.
Στο Ελευθεροχώρι καλούνται να ταξιδέψουν όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, που είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής, Λεονί Χότζα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις