Σε Βελεστίνο, Ψηλορείτη, Φλάμπουρο Φλώρινας, Αμφιλοχία, Κύπρο αποχαιρέτησε την άνοιξη ο ΣΔΥ Βόλου

Σε 5 ακόμη αγώνες έτρεξε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και αυτή τη βδομάδα, συνεχίζοντας να καταγράφει με εντυπωσιακό τρόπο συμμετοχές σε κάθε σημείο της Ελλάδας και όχι μόνο. Έτσι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου και της άνοιξης, οι αθλητές του ΣΔΥΒ βρέθηκαν από τα πιο κοντινά μέρη της περιοχής μας όπως το Βελεστίνο, μέχρι τα πιο μακρινά: τον Ψηλορείτη στη Κρήτη, το Φλάμπουρο Φλώρινας, την Αμφιλοχία, καθώς και τον Άγιο Θεόδωρο Σολέας στη Κύπρο!

Κατάμεστο από παιδιά και γονείς ήτανε το Σάββατο το απόγευμα το Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Οι αγώνες στίβου Ρήγεια 2017 πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή όλων των αθλητικών σωματείων της Μαγνησίας, και εκατοντάδες παιδιά μετείχαν στους αγώνες. Το μήνυμα της άθλησης από τις πιο μικρές ηλικίες δόθηκε σε όλους, και σε μερικά χρόνια θα βλέπουμε πολλά από τα παιδιά να πρωταγωνιστούν σε διοργανώσεις στην Ελλάδα, ευχόμαστε και στο εξωτερικό. Πρωταρχική σημασία έχει να μην εγκαταλείψουν ποτέ τον αθλητισμό, ανεξαρτήτως επιδόσεων.

dsfsdfsfsd

Το ίδιο μήνυμα της άθλησης έδωσαν και οι μεγάλοι, καθώς πραγματοποιήθηκε αγώνας 3.000 μέτρων για αυτούς. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έδωσε το παρόν ενισχύοντας όπως πάντα κάθε διοργάνωση που γίνεται στη περιοχή μας. Νικητής του αγώνα τερμάτισε ο Γιάννος Ακρίβος με 11.20, ενώ σχεδόν όλοι οι αθλητές έτρεξαν σε προπονητικό ρυθμό κατά ομάδες. Από τον ΣΔΥ Βόλου μετείχαν οι Ευαγγελία Παπαχρήστου, Χριστίνα Χατζηγιαννίδου, Νίκος Σιδηρόπουλος, Χάρης Ακρίβος, Αχιλλέας Καλαμάκης, Ζήσης Τσουρέλης, Κώστας Παλάντζας, Κώστας Κυριαζής, ενώ πολλά μέλη του συλλόγου έφεραν τα παιδιά τους στους αγώνες.

Ο καιρός πήγε να κάνει τα δικά του με τη βροχή που έπιασε κάποια στιγμή, όμως οι αγώνες συνεχίστηκαν, ενώ τα σύννεφα έδωσαν την ευκαιρία στους φωτογράφους να βγάλουν εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου συγχαίρει τους διοργανωτές και τα σωματεία για τη τεράστια επιτυχία των αγώνων.

Το 1ο Atsas Mountain Race 2017 έγινε τη Κυριακή με εκκίνηση και τερματισμό σε ένα μικρό εκδρομικό χώρο στις όχθες του ποταμού Ατσά στον Άγιο Θεόδωρο Σολέας στη Κύπρο. Στον αγώνα των 7,1 χιλιομέτρων έτρεξαν 110 δρομείς, και η αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου Ελένη Πρατσή τερμάτισε 2η στις γυναίκες, 1η στη κατηγορία της και 17η στη γενική κατάταξη.

Στον Ψηλορείτη, το ιστορικό βουνό της Κρήτης έγινε τη Κυριακή ο Psiloritis Race, με τους αθλητές να καλύπτουν απόσταση 35 χιλιομέτρων, με συνολική υψομετρική ανάβαση 1654 μέτρων. Ο ΣΔΥ Βόλου βρέθηκε και σε αυτό τον αγώνα, με τον Γιώργο Αντωνίου και τον Γιώργη Μαυρουδή να τερματίζουν μετά από 5 και 6 ώρες αγώνα αντίστοιχα.

Στο βουνό Φλάμπουρο της Φλώρινας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου το 2ο Flampourorace 2017 με αγώνες 13 και 5 χιλιομέτρων. Στον αγώνα των 13 χιλιομέτρων έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου Κώστας Λαζαρίδης, Μάκης Κοσμίδης.

Με συμμετοχή δύο δρομέων του ΣΔΥ Βόλου έγινε το Σάββατο ο 2ος Λαϊκός Αγώνας δρόμου Αμφιλοχίας. Τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων τερμάτισαν ο Γιώργος Δοδόλιας και η Άρτεμις Τσιώπου.

Η πρώτη δράση του καλοκαιριού για τον ΣΔΥΒ θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο που συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με 15μελή αποστολή στη Σκιάθο για τους αγώνες Στα Μονοπάτια του Παπαδιαμάντη 2017. Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες που θα γίνουν στις 12 Νοεμβρίου, και πλησιάζουν προς την ολοκλήρωσή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν όλες τις πληροφορίες για τις εγγραφές, τη μετάβαση και τη διαμονή στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο του αγώνα, στο σάιτ και τις σελίδες του ΣΔΥ Βόλου, όπως και στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 όπου γίνονται οι εγγραφές και οι κρατήσεις.

Καλοκαιρινή συγκέντρωση

Όπως έχει καθιερώσει, ο ΣΔΥ Βόλου θα γιορτάσει τον ερχομό του καλοκαιριού, με κάτι διαφορετικό και μη αγωνιστικό, πιο συγκεκριμένα με τη συγκέντρωση των μελών με τις οικογένειές τους όσων θέλουν, για φαγητό και ποτό. Η γιορτή προγραμματίστηκε για τη Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 9.00μμ στο Basilico cucina&pizza italiane Volos, Γιαννιτσών 9 στο συγκρότημα Τσαλαπάτα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις