Σενάριο για συνένωση του ΑΟ Χανιά με τον Κισσαμικό

Σύμφωνα με σενάρια που κυκλοφορούν στην Κρήτη, συζητείται συνένωση των δύο κρητικών ομάδων της Football League, του ΑΟΧ και του Κισσαμικού!
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα», σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι ως θέμα «υφίσταται», ωστόσο, «την παρούσα χρονική στιγμή δεν φαίνεται να μπορεί

να γραφτεί κάτι περισσότερο, ή να υπάρχουν πολύ περισσότερο, γεγονότα που να μαρτυρούν ότι μία τέτοια «συνεργασία» θα μπορούσε να έχει ως τελικό αποτέλεσμα μία σύμπραξη ή μία συνένωση των δύο ομάδων». Επίσης, σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ τονίζεται ότι «η πορεία στο διάστημα που ακολουθεί είναι αυτή που θα φανερώσει ουσιαστικά εάν έχουν έχουν ρεαλιστική βάση αυτά τα σενάρια».
Αναλυτικά το δημοσίευμα στην εφημερίδα είναι το εξής:
ΑΟΧ και Κισσαμικός ετοιμάζονται την Κυριακή να δώσουν τα τελευταία τους παιχνίδια ολοκληρώνοντας την παρουσία τους φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ και αυτό που αρχίζει πλέον να απασχολεί είναι η επόμενη μέρα. Ουσιαστικά, η νέα αγωνιστική σεζόν αποτελεί ένα άτυπο στοίχημα, αφού οι συγκυρίες από οικονομικής πλευράς είναι πολύ δύσκολες, το φετινό δε πρωτάθλημα κρίνεται από αυτή την πλευρά κυρίως, ως το χειρότερο της ιστορίας.
Τώρα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποια σενάρια, που η πορεία στο διάστημα που ακολουθεί είναι αυτή που θα φανερώσει ουσιαστικά εάν έχουν έχουν ρεαλιστική βάση. Ποια είναι αυτά τα σενάρια; Πρόκειται για μία συνεργασία που θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ των δύο ομάδων που μετέχουν στη Φούτμπολ Λιγκ, τον Α.Ο. Χανιά και τον Κισσαμικό!