Προτεραιότητα στο θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου

Εν αναμονή της ανακοίνωσης από τον Ερασιτέχνη της ημερομηνίας διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης (ακούγεται πως θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου), οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει και συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας.

Υπάρχουν επαφές με προπονητές, αλλά και υποψήφιους ποδοσφαιριστές να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα, ενώ θα γίνουν συζητήσεις και με τους παίκτες της περσινής ομάδας, αυτούς που ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κρατήσει. Θυμίζουμε, πως ο πρώτος που συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης.
Προέχει, πάντως, το θέμα του προπονητή, προκειμένου από κοινού τεχνική ηγεσία και διοίκηση, να κάνουν τις μεταγραφικές κινήσεις, φέρνοντας στην ομάδα παίκτες έμπειρους, ικανούς, που να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στην πίεση του πρωταθλητισμού. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν κάνει κρούση σε τρεις έμπειρους προπονητές και περιμένουν απαντήσεις. Θα πρέπει, ωστόσο, να τονίσουμε, πως είναι δύσκολο να πουν το «ναι» προπονητές φιλόδοξοι και με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς δεν θέλουν να δουλέψουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις