Ιδού η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β. (pregame)

Την ευκαιρία να μειώσει στον ένα βαθμό τη διαφορά από την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ της Football League έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 15.00 τον Αγρ. Αστέρα για την 17η αγωνιστική και θέλουν μόνο νίκη, για να μπουν δυναμικά στην τελική ευθεία της κανονικής…

…περιόδου και πριν το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ.
Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη επί της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον Αγρ. Αστέρα και θα πρέπει να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα. Το ευχάριστο για τον προπονητή των «ερυθρολεύκων» Δημήτρη Ελευθερόπουλο είναι ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός του Μπεριάν ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς.
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Ρίζος, ενώ πλάγιοι οπισθοφύλακες θα είναι ο Ζέρης δεξιά και ο Μαργαρίτης αριστερά, εκτός αν προτιμηθεί ο Καρράς για ένα από τα δύο άκρα. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Ιντζίδης και παρτενέρ του θα είναι ο Γιαλούσης.
Ο Ρόκας με τον Μαρτίνεθ θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι. Ο Μπιτάνγκ αναμένεται να κινείται στην αριστερή πτέρυγα. Ο Νικολιάς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να παίξει στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Μπαλντοβαλίεφ θα αγωνιστεί λίγο πίσω από τον Διαμαντόπουλο, που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν και οι Κυζιρίδης, Θέος.

Ο Αγρ. Αστέρας
Η εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό έφερε και τη λύση της συνεργασίας του Αγροτικού Αστέρα με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Γιώργος Κούτσης που η… μοίρα τα έφερε να ντεμπουτάρει κατά της παλιάς του ομάδας.
Σίγουρα το γεγονός ότι ο κ. Κούτσης γνωρίζει τους παίκτες του Ολυμπιακού δίνει ένα πλεονέκτημα στην ομάδα του Ευόσμου, αλλά φαβορί παραμένουν οι «ερυθρόλευκοι», εφόσον δεν υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους. Σημειώνεται ότι στον Αγροτικό Αστέρα αγωνίζεται ένας ακόμη πρώην «ερυθρόλευκος», ο αριστερός οπισθοφύλακας Στράτος Χιντζίδης.
Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα βρίσκεται από χθες στο Βόλο, με τον τεχνικό των “σταχυοφόρων” να μην υπολογίζει στον Αλεξάνταρ Μίλιτς, καθώς και στους Καραντασιάδη, Κουρέλλα και Αθανασιάδη.
Στην αποστολή περιέλαβε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Χιντζίδης, Τριανταφυλλίδης, Παλάσκας, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Θεοδωρίδης, Καρακατσάνης, Καθάριος, Τσεμπερίδης, Ναστέφσκι, Πάτο, Βελλίνης, Στεφανίδης.

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τζαφόλιας, Λάμπρου (Ανατ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις