Austrian Boys: «Με οδηγό το 2007»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν βροντερό παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, στο Πανθεσσαλικό, απευθύνουν οι AUSTRIAN BOYS, που συμπληρώνουν πως θα διαλύσουν κάθε εμπόδιο που θα σταθεί απέναντί τους. “Με οδηγό το 2007” τελειώνει η ανακοίνωση, τότε που οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν κατηγορία κερδίζοντας το μπαράζ στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση:

“Το καθιερωμένο μας ραντεβού για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έφτασε, μια χρονιά δύσκολη , μια χρονιά πολεμική, μια χρονιά που θα πέσουν οι μάσκες και θα κριθούμε όλοι μας. Οι Austrian Boys οι στυλοβάτες της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, εμείς που μείναμε όρθιοι όταν η κουστωδία διέλυσε τα πάντα , έτσι και φέτος θα είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την ομάδα από το χέρι, θα πολεμήσουμε και θα διαλύσουμε ότι βρούμε μπροστά μας από τα εμπόδια της κουστωδίας.

Με συνταγή το 2007 , τότε που βγάλαμε την ομάδα στο τελευταίο ματς μπαράζ στο Περιστέρι έτσι και φέτος θα είμαστε αυτοί που σήμερα θα στείλουμε το μύνημα. Ισοπεδώνουμε ότι βρούμε μπροστά μας και βγάζουμε την ομάδα κατηγορία.

Σήμερα ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και λίγο πιο πριν στις 6 ραντεβού στο πάρκο της Νέας Δημητριάδας.
 
ABC G1″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις