Μ. Ζιώγας: Θα κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Β. περήφανο

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μιχάλης Ζιώγας στις δηλώσεις του στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Είναι ιδιαίτερη μέρα για μας η σημερινή. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους και στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές. Θα ήθελα να σταθώ στη μεγάλη δύναμη της ομάδας που είναι ο κόσμος της. Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που βρίσκονται σήμερα στο στάδιο και περιμένουμε πολλούς περισσότερους στα παιχνίδια.

Ομάδα χωρίς φιλάθλους, χωρίς οπαδούς, δεν μπορεί να οδηγηθεί πουθενά. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι τεράστια ομάδα. Εμεί δίνουμε την υπόσχεση, πως θα κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού να αισθανθεί περήφανος. Μέσα από σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα και οργάνωση.
Καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο, όπως αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στην ομάδα, θα πρέπει να έχουν το ειδικό βάρος, για να μπορέσουν να σηκώσουν τη βαριά φανέλα του Ολυμπιακού. Συζητάμε με δύο ποδοσφαιριστές και εύχομαι να υπάρχει θετική κατάληξη.
Γνωρίζω που έρχομαι. Η ιστορία και το παρελθόν του Ολυμπιακού, πρέπει να τον οδηγήσουν στη Σούπερ Λιγκ. Αυτά τα λόγια ίσως ακούγονται παράξενα, αλλά είναι γεγονός πως η θέση αυτής της ομάδας είναι στη μεγάλη κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις