Τουρνουά μπάσκετ “3 οn 3” στον Άι Γιάννη για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο B.C.Volos με τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου συνδιοργανώνουν το 1Ο τουρνουά 3 ΟΝ 3 στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου 2017. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο δημοτικό πάρκινγκ του Αϊ Γιάννη, ενώ η έναρξή του θα γίνει στις 10 π.μ του Σαββάτου και η λήξη την Κυριακή στις 13:00μ.μ. Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα χωριστούν σε τρεις κατηγορίες σύμφωνα με τις ηλικίες…

…Οι κανονισμοί που θα ισχύσουν θα είναι του 3on 3 και στους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα , στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου μετάλλια και στον νικητή κάθε κατηγορίας κύπελλο.
Επίσης στην νικήτρια ομάδα του μεγάλου ομίλου θα δοθεί και διήμερο διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο της περιοχής στο τέλος Σεπτεμβρίου.
Η συμμετοχή για κάθε αθλητή είναι δύο ευρώ και όλα τα χρήματα από τις συμμετοχές θα δοθούν στο ίδρυμα ΠΙΣΤΗ που φροντίζει παιδάκια με νεοπλασματικές ασθένειες .
Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης 17 τοπικές επιχειρήσεις. Tους αγώνες θα διαιτητεύσουν διαιτητές του ΣΔΚΜ όπως και κριτές των αγώνων θα είναι μέλη του ΣΚΚΜ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τις συμμετοχές είναι: 6946284232-6987048486

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις