Στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί

Λίγα λεπτά μετά τις 7:00μ.μ. η πτήση από το Μιλάνο προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να είναι ένας εκ των επιβατών αυτής. Ο 27χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να περάσει στο τελευταίο στάδιο της μετακίνησής τους από την Έμπολι στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία που θα τον κάνει κάτοικο Τούμπας μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Τον παίκτη τον περίμενε στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο τεχνικός διευθυντής των ασπρόμαυρων Λούμπος Μίχελ. Από την αίθουσα αφίξεων μέχρι το σημείο στο οποίο βρισκόταν το αυτοκίνητο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, αρκετοί φίλοι των ασπρόμαυρων πλησίασαν τον Ελ Καντουρί για μια φωτογραφία.
Ο Ελ Καντουρί αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του την Παρασκευή, όταν και η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη από το Έστερσουντ, όπου και θα βρεθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης για το παιχνίδι της Πέμπτης (24/8, 20:00).
Πλην του Λούμπος Μίχελ, στο αεροδρόμιο βρέθηκε ο Χρήστος Ακκάς, μέλος του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, αλλά και ο Γιώργης Σαββίδης, με την σύζυγό του.