Έναρξη περιόδου για την Ακαδημία Άτλας Βόλου

Αρχίζει η νέα χρονιά για την «Αθλητική Ακαδημία Άτλας Βόλου» και οι υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων στίβου από την Δευτέρα 28/8 και καθημερινά θα βρίσκονται στο ΕΑΚ Βόλου με σκοπό να οργανώσουν τις ανανεώσεις των παλιών μελών και τις εγγραφές των νέων μελών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ξεκινήσαμε πέρυσι μ’ ένα όνειρο: Να μπορέσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, να γυμνάσουμε τα παιδιά σας και όλοι μαζί σαν οικογένεια, να περνάμε τέλεια, κάνοντας αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ, το υπέροχο άθλημα του στίβου. Σας ευχαριστούμε θερμά μέσα από την ψυχή μας για την τόσο μεγάλη ανταπόκρισή σας.

Φέτος, με την δύναμη που μας δίνει η αγάπη σας, ξεκινάμε με όνειρο να ανεβάσουμε τις προσδοκίες σας, ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε πιο καλά τα τμήματα μας, σας ενημερώνουμε πως από την Δευτέρα 28/8/2017, οι υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων μας θα βρίσκονται στο ΕΑΚ του Βόλου από τις 17:00 έως τις 20:00 καθημερινά με σκοπό να οργανώσουν τις ανανεώσεις των παλιών μελών και τις εγγραφές των νέων μελών και να παρέχουν πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμά μας. Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, τις απογευματινές ώρες από τους προπονητές μας, Θεοχάρη Δημήτριο και Κορώνα Στέφανο. Επίσης θα λειτουργήσει και φέτος τμήμα, με υπεύθυνη την Κατερίνα Βέργου, η οποία θα βρίσκεται για τον ίδιο λόγο, στο Βασδέκειο Α.Κ. καθημερινά από τις 18:00 έως 19:00.

Στην ακαδημία μας μπορούν να συμμετέχουν παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 5 ετών και άνω. Ευχαριστούμε παιδιά και γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και περιμένουμε να σας ξαναδούμε και φέτος. Ελπίζουμε, επίσης, να προστεθούν στην παρέα μας και άλλοι ενδιαφέροντες μικροί και μεγάλοι φίλοι που επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα του στίβου και να ασχοληθούν στη συνέχεια με το αγώνισμα που τους ταιριάζει και τους ενδιαφέρει περισσότερο (δρόμοι, άλματα, ρίψεις). Κύριο μέλημα του συλλόγου είναι η προσέγγιση του στίβου μέσω του παιχνιδιού και της διασκέδασης ως βάση, αλλά και η αγωνιστική βελτίωσή τους μέσω εξειδικευμένης προπόνησης στα επόμενα χρόνια ως αθλητές. Σας περιμένουμε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας-πληροφορίες:
Ηλίας Κορώνας: 6980138796, Θεοχάρης Δημήτρης: 6945663122, Στέφανος Κορώνας: 6946272500, Κατερίνα Bέργου: 6998117243».