Austrian Boys: Το ξεκαθάρισμα έχει ξεκινήσει

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys στην οποία τονίζονται τα εξής: «Επειδή η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καυτή σε όλα τα επίπεδα με τη παρακάτω ανακοίνωση θα τα βάλουμε όλα στη θέση τους.

1.Ξεκινώντας με το παράρτημα της κουστωδίας που λέγεται Ε.Π.Σ. κουστωδίας, η οποία δέχτηκε το έκτρωμα αυτό που λέγεται Ν.Π.Σ. Κουστωδίας και την κατέταξαν οι ίδιοι στα μητρώα τους. Τα μέλη όλα αυτά τα οποία είναι διορισμένα του μουσαφίρη της πόλης είναι στην Black list και αυτομάτως είναι ανεπιθύμητοι με ότι συνεπάγεται από τις εκδηλώσεις της ομάδος μας.
2.Φυσικά δεν θα μείνει αναπάντητο το πανί που κρέμασαν οι ακατανόμαστοι της Νέας Ιωνίας. Όσο και αν το ψάξαμε δεν βρίσκουμε την σημασία αυτού του μηνύματος. Ζήτησε κάνεις αδελφοποίηση και κουμπαριές; Μας χωρίζουν πολλά και άλυτα ζητήματα που δεν λύνονται γιατί απλά δεν γουστάρουμε.
Είναι πολλά- πολλά τα ψυχολογικά… σας!
3.Τέλος, θα αναφερθούμε στο πιστό γνωστό τσιράκι της κουστωδίας το οποίο πήρε σβάρνα τα ερτζιανά και έκλαιγε για τον εκδιωγμό του από το φιλικό αγώνα της Κυριακής. Έχουμε ενημερώσει επίσημα εδώ και μήνες, πως απαγορεύεται η είσοδο στις Άκηδες στους Λάκηδες , στους Μάνους και στους λοιπούς της κουστωδίας. Ίσα-ίσα έπρεπε να πει και ευχαριστώ που τους διώξαμε ευγενικά. Το ξεκαθάρισμα έχει ξεκινήσει, έχει πάρει σάρκα και οστά και η συνέχεια θα έχει πολύ Black χιούμορ και σε άλλες φατσούλες που το παίζουν σε διπλό ταμπλό. Όσο για το αν μικραίνουμε την ομάδα, την ομάδα εσείς την μικρύνατε, που την παρατήσαμε στη μέση της χρονιάς αβοήθητη, με παίκτες απλήρωτους και τα ΔΕΚΟ ούτε καν σε διακανονισμό.
Καλή ποδοσφαιρική χρόνια, με φιλάκια ξέρετε εσείς….
Δ. Σ Austrian Boys F. C.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις