Με Βουτσιά ο Απόλλων Λαρ. 1-0 την Αναγέννηση Κ.

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (2/9) το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ο Απόλλων Λάρισας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις ήταν πολύ καλή και σίγουρα πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα φιλικά στα οποία δεν είχε κάνει σεφτέ.

Από την άλλη η Αναγέννηση μια νεανική ομάδα, μια ομάδα στην οποία έχουν αλλάξει πολλά, αλλά με έναν έμπειρο τεχνικό στον πάγκο τον Γιώργο Βαζάκα.
Ενθαρρυντική λοιπόν η εικόνα του Απόλλωνα, εμφανώς ανώτερος της Αναγέννησης, πέτυχε ένα γκολ και είχε τις ευκαιρίες και για ένα ακόμα τουλάχιστον και έδειξε ότι ο χρόνος είναι υπέρ του, απέναντι στην Καρδίτσα η οποία απείλησε μόλις μια φορά, όμως μια νεανική όπως είπαμε ομάδα που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Πολύ ζέστη στη Λάρισα, στο φιλικό αλλά σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη παρουσία περίπου 250 φιλάθλων, ενώ στα μισά του πρώτου μέρους η αναμέτρηση διεκόπη προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.
Πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο 12′ όταν από σέντρα του Κουρτεσιώτη ο Σαχινίδης πήρε την κεφαλιά την οποία μπλόκαρε ο Γκέκας, ενώ στο 38′ από σέντρα του Σάββα ο Καρακατσάνης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα στο 41′ με το σουτ του Μαυριά να καταλήγει στα χέρια του πορτιέρο της Αναγέννησης.
Καλύτερος ο Απόλλωνας στην επανάληψη όπως είπαμε, απείλησε στο 46′ όταν από πάσα του Αγρόδημου ο Καρακατσάνης με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 58′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλίδη κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Τελικά στο 62′ η υπεροχή των «κυανολεύκων» καρποφόρησε όταν από σέντρα του Καρακατσάνη, ο Βουτσιάς στην πρώτη του συμμετοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καρδίτσας για το 1-0.
Η Αναγέννηση απείλησε μόλις μια φορά και αυτή από κόρνερ όταν στο 79′ την εκτέλεση του Κορέλλα απέκρουσε δύσκολα ο Παϊτέρης με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Ε., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Σουλίδης, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Μαυριάς.
Έπαιξαν και οι: Παϊτέρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Ιβανίδης, Διβανές, Μίλιτς, Κολοβός, Συράκος, Λουκάς, Βουτσιάς.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Υφαντής, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσάκης, Κισκαμπάνης, Μασούρας, Καρίκι, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Ξέρας, Παπαευθυμίου.
Έπαιξαν και οι: Θεοδωράκης, Κατσικάς, Φλεβάρης, Ποζατζίδης, Γούτσιος, Μήλιος, Χαντζής, Κορέλλας, Κολτσίδας, Τζέλλος, Ιμπραήμ, Πλουμής.
Πηγή: athleticlarissa

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις