Βαζάκας: Έχουμε πρόβλημα στο γκολ

Καλή εικόνα άφησε η Αναγέννηση στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας, παρά την ήττα με 1-0. Ο Γιώργος Βαζάκας αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ομάδας του να βρίσκει εύκολα δίχτυα, τονίζοντας πως αν λυθεί, τότε η Αναγέννηση θα αποτελέσει την έκπληξη της κατηγορίας.

«Είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και οι δυο ομάδες, σίγουρα πιο μπροστά από εμάς ο Απόλλων καθώς ξεκίνησε πιο νωρίς από εμάς, το θέμα για την ομάδα μου είναι να προσθέτουμε σε κάθε ματς ένα λιθαράκι ακόμα για το καλύτερο. Η ομάδα φτιάχνεται ο παίκτες έχουν διάθεση έχουν αφομοιώσει αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, μας λείπει όμως η ποιότητα μπροστά καθώς πιστεύω ότι έχουμε πρόβλημα στο εύκολο γκολ, αλλά θεωρώ αν το λύσουμε θα είμαστε η έκπληξη της κατηγορίας.
Όσον αφορά τον Απόλλωνα είναι μια έμπειρη ομάδα, μια σοβαρή ομάδα, έχει αρχή, μέσος και τέλος, χρειάζεται όμως υπομονή γιατί άκουσα κάτι ψιθύρους. Η ομάδα παίζει για πρώτη φορά στη κατηγορία αυτή θα πρέπει ο κόσμος να στηρίξει το προπονητή, να στηρίξουν τους παίκτες και να ‘στε σίγουροι θα έρθουν και τα αποτελέσματα».
ΠΗΓΗ: athleticlarissa

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις