Διαφορετικός ο φετινός Ολυμπιακός Β. σε σχέση με πέρυσι

Αν επιχειρήσουμε να κάνουμε μία σύγκριση ανάμεσα στον περσινό Ολυμπιακό Βόλου και στον φετινό, θα παρατηρήσουμε πως φέτος η ομάδα αποτελείται από παίκτες φιλόδοξους, μαχητές, γνώστες της κατηγορίας, που έχουν διάθεση, πάθος και θέλουν να διακριθούν μέσω της ομάδας.

Μπορεί σε σχέση με πέρυσι ο Ολυμπιακός να μη διαθέτει παίκτες-ονόματα, ωστόσο, η ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια έχει δείξει πως διαθέτει ορισμένα στοιχεία, τα οποία δεν τα βλέπαμε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Ένα από αυτά είναι η ταχύτητα. Ο Ολυμπιακός είναι φέτος σαφώς πιο γρήγορη ομάδα, προσπαθεί να παίξει σωστό ποδόσφαιρο, με ανάπτυξη τόσο από τα άκρα, όσο και από τον άξονα, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας.
Επίσης, είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Κι αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είναι πως όλοι οι παίκτες έχουν «δεθεί» μεταξύ τους, είναι μια οικογένεια και θα παλέψουν για τον κοινό στόχο, να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη Φούτμπολ Λιγκ.
Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχει ένας βασικός κορμός παικτών πάνω στον οποίο στηρίζεται ο Ολυμπιακός, ωστόσο, υπάρχουν στην ομάδα και νεαροί ποδοσφαιριστές εξελίξιμοι, οι οποίοι «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας και μπορεί να στηρίζεται και σ’ αυτούς ο Ολυμπιακός. Ο Μιχάλης Ζιώγας πρόκειται να τους δώσει ευκαιρίες να αγωνιστούν, καθώς αυτό που έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες του είναι, πως όλοι θα πάρουν ευκαιρίες και από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι να τις εκμεταλλευτούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις