Νίκησε η Ακρόπολη… του β’ ημιχρόνου

Με όλα τα γκολ να επιτυγχάνονται στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Ακρόπολης κατάφερε να επικρατήσει του Ηρακλή με 2-0 στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, στο γήπεδο Σέσκλου. Ελάχιστες οι φάσεις στο πρώτο μέρος, όπου μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω, όμως οι δύο ομάδες δεν ήταν παραγωγικές μπροστά από τις δύο εστίες. Σ’ αυτό το πρώτο κομμάτι του αγώνα ήταν καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, έχοντας…

δυο καλές στιγμές ε τον Μπαμπά, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε καμία από τις φάσεις που πρωταγωνίστησε.
Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή της Ακρόπολης ήταν καθολική και με ένα γρήγορο γκολ ουσιαστικά εξουδετέρωσε την αντίσταση του Ηρακλή, που με την πάροδο του χρόνου έριχνε ρυθμό και δεν μπορούσε να ακολουθήσει αυτόν της Ακρόπολης, η οποία ούτως ή άλλως είναι πολύ πιο δυναμική σε όλα της τα παιχνίδια στο δεύτερο μέρος, από ότι στο πρώτο ημίχρονο.
Για την ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή, το 1-0 έγινε στο 48′ από κάθετη μπαλιά του Τάσου Κολημήτρα, στον κενό χώρο και δεξιά, όπου που κινήθηκε ο Σταύρος Αξιώτης, ο οποίος π΄πρόλαβε τους αντιπάλους του και με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ.
Το 2-0 σημειώθηκε στο 66′ με πολύ όμορφο τρόπο, από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου από τον Χάνο, που τροφοδότησε στ’ αριστερά τον Μόσιο, ο οποίος έβγαλε σέντρα παράλληλη με το τέρμα, εκεί όπου κινούνταν ο Κόκας, ο οποίος σε κενό τέρμα από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε με ψυχραιμία κι έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ντίκας, Παπαεμμανουηλίδης, Πασσιάς, Τσούτσας, Τσιαντής, Κ. Κολημήτρας, Τσουκάλης (87′ Βλιώρας), Τ. Κολημήτρας, Κόκκας (75′ Παγώνης), Μόσιος (87′ Σιαμέτης), Αξώτης (62′ Χάνος)
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Μακρή (53′ Στεργιόπουλος), Δαμάσκος, Στρούγκης, Ροκκάς, Γκάγκας, Νούσιας, Μπέσσας (68′ Νινιζόπουλος), Σπυρόπουλος (54′ Τανός), Πετρόπουλος Μπάμπα (68′ Κακαλιάς)

*Ακουλουθούν δηλώσεις και φωτορεπορτάζ απο την αναμέτρηση

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις