Κατεβαίνει τελικά ο Παναθηναϊκός στην Α1 μπάσκετ γυναικών

Οι προηγούμενες μέρες ήταν πάρα πολύ δύσκολες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών δεν κατέβασε ομάδα για το ερχόμενο πρωτάθλημα και αποτέλεσμα αυτού ήταν να υποβιβαστεί. Το ίδιο δρομολόγιο, λίγο έλειψε, να ακολουθήσει και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του «τριφυλλιού», καθώς η προθεσμία έληγε χθες Παρασκευή.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση Πρωτοδικείου πήρε την απόφαση να μην… εγκαταλείψει ο σύλλογος τη μάχη. Έτσι, αποφάσισε να κατεβάσουν ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, με βάση την ομάδα Νεανίδων του συλλόγου.
Οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία, ώστε να προλάβει η ομάδα να ενισχυθεί μέχρι τον Οκτώβριο, ώστε να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορεί να παλέψει.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει και μια πρώτη προσέγγιση με τον Γιέσπερ Ουίκστρομ, ο οποίος είχε εμπλακεί και κατά το παρελθόν στο γυναικείο μπάσκετ, όντας επενδυτής στον Αθηναϊκό.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να παλέψει αγωνιστικά, με στόχο την παραμονή στην Α1 γυναικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις