Την Πέμπτη 24/8 η “πρώτη” της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Μοιράσου το άρθρο

Την Πέμπτη 24/8 θα πραγματοποιηθεί ο κοινός αγιασμός της ανδρικής και γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο αθλητικό κέντρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η κοινή επίσημη έναρξη προετοιμασίας τόσο για το γυναικείο, όσο και για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, στο Αθλητικό Κέντρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά.
Από τον προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ Μιχάλη Καπουρνιώτη, τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο και τον γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Θεοχάρη, καλούνται να βρίσκονται στο χώρο της προπόνησης, στις 18.45, οι παρακάτω αθλήτριες:
Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Εύη Κυριατζίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Ευτυχία Δεληγιάννη, Ευγενία Κοτούλα, Νένα Παγκαλίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Ιωάννα Τότση, Χαρούλα Ντελή, Βάλια Χούτα, Ιωάννα Αρτεμισίου, Κατερίνα Σιμιτζή και Ελένη Μοδέα.
Οι δυο αμερικανίδες αθλήτριες Mauriana Clayton και Ciara Andrews θα αφιχθούν στο Βόλο στις 19 Σεπτεμβρίου.
Η ανδρική ομάδα ήδη άρχισε την προετοιμασία της τη Δευτέρα στις 21 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στην Άλλη Μεριά με μοναδική απουσία τον Λεωνίδα Αναστασόπουλο, ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και μετά τη μετάθεση του στο Βόλο, θα ενταχθεί στις προπονήσεις στις 7 Σεπτεμβρίου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις