Στο Βόλο και η Αμερικανίδα σέντερ του Ολυμπιακού Μοριάνα Κλέιτον

Μετά την Κιάρα Άντριους και η δεύτερη Αμερικανίδα, η Μοριάνα Κλέιτον, αφίχθη στην Ελλάδα σήμερα τα ξημερώματα, με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ Αλέκο Μεταφτσή και τα μέλη Απόστολο Έξαρχο και Νίκο Ματθαίου να την υποδέχονται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (φωτό).

Η 22χρονη σέντερ βρίσκεται ήδη στο Βόλο και άμεσα μαζί με την Άντριους θα αρχίσουν προπονήσεις και θα μπουν στο κλίμα της νέας τους ομάδας. Μεσολαβεί περίπου ένας μήνας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ γυναικών και μέχρι τότε οι δύο μπασκετμπολίστριες θα είναι έτοιμες να βοηθήσουν την ομάδα.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως τόσο η Άντριους, όσο και η Κλέιτον γυμνάζονταν ατομικά όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.
Με τις δύο αυτές παίκτριες ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται σημαντικά, τόσο στην περιφέρεια, όσο και μέσα στη ρακέτα, καθώς πλέον ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, έχουν ένα πλήρες ρόστερ, με αξιόλογες παίκτριες σε όλες τις θέσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις