Βαθμολογική ανάσα για τον Κένταυρο Αγριάς (19-21 την Αναγέννηση)

Μια σημαντική εκτός έδρας νίκης πέτυχε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στο κλειστό του Βύρωνα, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 19 – 21 επί της ομάδας της Αναγέννησης. Είναι η πρώτη νίκη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος για την ομάδα της Αγριάς που πήρε τους δύο βαθμούς και σημαντική βαθμολογική ανάσα…

 

…Ο Κένταυρος αγωνίστηκε χωρίς τους Ζωναρόπουλο και Κρατήρα, αν και ήταν στην αποστολή της ομάδας, λόγο των γνωστών προβλημάτων τραυματισμού και είχε απέναντί του μια ομάδα που κυνήγησε εξίσου με πάθος την νίκη, παίζοντας από τελευταία της χαρτιά για την υπόθεση της παραμονής. Ο Κένταυρος αγωνιζόμενος με τον Παναγιώτη Ασαρίδη σε θέση πλέι, στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα βρήκε λύσεις επιθετικά, ενώ με πιεστική άμυνα δυσκόλεψε τις επιθέσεις των γηπεδούχων και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τους έμμεσους και άμεσους αιφνιδιασμούς που επιχείρησε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κένταυρος μπήκε δυνατά αρχικά παίρνοντας ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ (4 – 6) μέχρι το 20ο λεπτό. Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Βύρωνα ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κένταυρος πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Αναγέννησης ήταν να ισοφαρίσει στο σκορ δέκα λεπτά πριν την λήξη του (16 – 16). Η Μαγνησιώτικη όμως ομάδα βρήκε λύσεις και πιο αποτελεσματική, πήρε την νίκη με σκορ 19 – 21. Μια νίκη που την φέρνει στους 12 βαθμούς και στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια στα οποία οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου θα προσπαθήσουν να πετύχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να πετύχουν και με το παραπάνω τους φετινούς τους στόχους.

Πεντάλεπτα: 1 – 2. 2 – 4, 3 – 5, 4 – 6, 7 – 7, 9 – 8 (ημχ.)
9 – 10, 11 – 12, 13 – 15 16 – 16, 16 – 21

Κένταυρος Αγριάς: Μακρής (2), Κρατήρας, Κουρίδης, Δρενοβιάδης, Ζωναρόπουλος, Χούστης, Οικονόμου, Σκετόπουλος, Καρανάσιος (1), Μιχαηλίδης (3), Καραπαναγιωτίδης, Ασαρίδης (8), Σαμαράς, Αστέρης (1), Μιμίκος (3), Νούλης (3)