Χωρίς Μποτσιβάλη συνεχίζει ο Ολυμπιακός-Αναλαμβάνει ο Ερασιτέχνης

Οριστική είναι η αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη). Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, απόρροια των λανθασμένων κινήσεων, που έγιναν το καλοκαίρι, βάσει των αποτελεσμάτων και της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας.

Μετά και τη νέα ήττα από τον Γ.Σ. Αλμυρού ο κόμπος έφτασε στο χτένι, η αντίδραση των οπαδών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού ήταν έντονη προς το πρόσωπο του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, ζητώντας την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναλαμβάνει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τη βοήθεια ορισμένων Βολιωτών επιχειρηματιών, που θα θελήσουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη και κρίσιμη περίοδο.
Σήμερα το απόγευμα συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη παρουσία του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, με τον τελευταίο να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Του ζητήθηκε να προσκομίσει όλα τα οικονομικά στοιχεία για να υπάρχει πλήρη εικόνα των υποχρεώσεων της ομάδας μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Αύριο οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη θα έχουν συνάντηση με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη και τους ποδοσφαιριστές, ενώ την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

  • Ολυμπιακός Βόλου
  • Π Μποτσιβάλης

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις