Για τη συνέχεια στο ΝΙΚΗφόρο σερί με Θήβα (pregame)

Την 5η συνεχόμενη νίκη και τη 10η συνολικά στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει η Νίκη Βόλου, φιλοξενώντας τον ΑΟ Θήβα στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Επιστροφές και απουσίες

Οι κυανόλευκοι μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία έξι παιχνίδια, σερί που τους έδωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθούν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πάνω από τον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος όμως έχει κάνει και το δεύτερο ρεπό του. Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης βλέπει σιγά σιγά τα προβλήματα απουσιών να μετριάζονται και στο σημερινό παιχνίδι, ίσως να χρειαστεί να καθίσουν στον πάγκο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «ενδεκαδάτοι». Η επιστροφή του Νέτι Μέτσε στον άξονα όπως και του Σενάντ Μπάιριτς στην μία από τις δύο πτέρυγες της επίθεσης, δίνουν αξιόπιστες λύσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά στη Νίκη Βόλου, ενώ ο Γιάννης Ντινιωτάκης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στη θέση του τιμωρημένου Γενιτσαρίδη αναμένεται να τοποθετηθεί ο Λάιος, ενώ το αριστερό άκρο της άμυνας το πιθανότερο είναι να κληθεί να καλύψει για ακόμη μία φορά ο Ζιώγας. Βέργος και Καρτσαμπάς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Ντόλγκι παρτενέρ του Μέτσε στον άξονα. Σε ρόλο οργανωτή ο φορμαρισμένος Ιορδανίδης ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Αλέξανδρος Αναστασίου αναμένεται να πάρει τη θέση του Χρήστου Τζιώρα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και πιθανότατα θα είναι εκτός αποστολής.

Ανεβασμένη και ενισχυμένη η Θήβα

Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται η Θήβα στον Βόλο καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια, γεγονός που δείχνει την σημαντική βελτίωση της αμυντικής της λειτουργίας. Το συγκρότημα του Θοδωρή Παχατουρίδη, βρίσκεται στην 5η θέση με 25 βαθμούς και στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Γι’ αυτό τον λόγο η Θήβα ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο αποκτώντας τους έμπειρους Μάγκα και Κουμπή.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Θήβα στο  Πανθεσσαλικό στάδιο την Κυριακή 28/01 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Πάντσης και  Αθανάσιος Παπαδάκης από την ίδια ΕΠΣ.

Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Καλυβας από του Συνδέσμου Ευρυτανίας.

Τα εισιτήρια

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση της Κυριακής 28/01/2018, στις 15:00 με τον Α.Ο. Θήβα.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS , οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής 28/01/18.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις