Γιάννης Ακτσιαλής: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Περήφανος για τους παίκτες του και για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου, δήλωσε ο προπονητής της Ακρόπολης Σέσκλου, Γιάννης Ακτσιαλής και συμπλήρωσε πως ήταν χαρά για την ομάδα του να αγωνιστεί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, σ’ ένα ωραίο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ακτσιαλή:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι πάρα πολύ περήφανος γι’ αυτούς. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι με τη Νίκη γιατί δεν μας δίνεται η ευκαιρία τόσο συχνά να παίζουμε με μία τόσο μεγάλη ομάδα, σ’ ένα τόσο ωραίο γήπεδο.

Θεωρώ πως σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου ακολούθησαν το πλάνο που είχαμε στο παιχνίδι. Δεχθήκαμε το γκολ στο 27ο λεπτό και μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε πολύ καλή εικόνα. Πληρώσαμε μία αδράνεια της άμυνάς μας, αλλά και η Νίκη διαθέτει τους ποδοσφαιριστές με ταχύτητα και μας έκαναν το γκολ. Από κει και πέρα δεν απειληθήκαμε σε κάποια άλλη φάση και η τελική έκταση του σκορ μας αδικεί.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη φάση που ο Μόσιος βγήκε τετ α τετ κι έγινε η φάση με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο ποδοσφαιριστής μου ισχυρίζεται πως ήταν πέναλτι. Δεν θα σταθώ στη διαιτησία γιατί και ο ποδοσφαιριστής μου θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση πιο γρήγορα. Θέλω να καταλήξω πως σ’ αυτή τη φάση δεν πετύχαμε γκολ ενώ η Νίκη έκανε το δεύτερο γκολ και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το παιχνίδι για εμάς.

Η Νίκη είναι μία ομάδα που όσο περνούσε η ώρα, γνωρίζαμε ότι θα έχει το πλεονέκτημα, γιατί μας χωρίζει μία κατηγορία και διαθέτει παίκτες επαγγελματίες που τους παρέχονται τα πάντα, σε αντίθεση με την ομάδα μου που έχει ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και που πολλοί σήμερα το πρωί δούλευαν. Γι’ αυτό είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτούς και για όλη την προσπάθεια που έκαναν. Σήμερα δείξαμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

Για τον στόχο της Ακρόπολης στο πρωτάθλημα

«Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα φέτος πραγματοποιεί μία πάρα πολύ καλή πορεία σε σχέση με την περσινή περίοδο. Μένουν άλλες 12 αγωνιστικές, στις οποίες θα επιδιώξουμε τη νίκη σε κάθε μία από αυτές και στο τέλος θα δούμε που θα τερματίσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις