Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Βετεράνοι της Νίκης (photos)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Πέμπτης (22/02), στην οικογενειακή ταβέρνα «Αδιέξοδο», ο σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου.

Πολλοί από τους άσσους που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της Νίκης Βόλου έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, αναπολώντας ένδοξες στιγμές του παρελθόντος και αισιοδοξώντας πως σύντομα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της προς τις κατηγορίες που πραγματικά ανήκει. Συγκεκριμένα το παρών στην κοπή της βασιλόπιτας των Παλαιμάχων του βολιώτικου Συλλόγου έδωσαν οι Κοκκινάκης, Χανταμπάκης, Βλαχόπουλος, Γούργος, Τσόγκας, Διαμαντάρας, Τσουκαλάς, Ρίζος, Σφέτσος, Ανδρουτσόπουλος, Ζαφειρίου, Βαταμίδης, Τσούμας, Μαργαριτόπουλος, Σακόπουλος, Κολοβός, Παναγιωτόπουλος, Σπυριδάκης, Φασουράκης, Κοντοβάς, Κίτσος και Μαντζανάς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Βασίλης Βενέτης, το μέλος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Γιώργος Κουτσούκης, η δημοτική σύμβουλος, Φωτεινή Κοκκινάκη και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Σάκης Νταφέκας, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς καθώς πέτυχε το φλουρί.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη μέσω του προέδρου της, του κ. Φάτση δεσμεύτηκε πως θα παραχωρηθεί χώρος στο Πανθεσσαλικό για να στεγαστούν τα γραφεία των Βετεράνων, κάτι που μπορεί να γίνει άμεσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις