Πρώτος σε συμμετοχές στον Ολυμπιακό ο Βολιώτης Αλ. Ζέρης

Ο Αλέξανδρος Ζέρης είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα ταλέντα του βολιώτικου ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τους Νέους Αθλητές και σε ηλικία 16 ετών αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, τη χρονιά που οι “ερυθρολευκοι” αγωνίστηκαν στη Σούπερ Λιγκ (περίοδο 2010-11). Φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού, όταν το καλοκαίρι…

…του 2011 – μέσα σε μία βραδιά – εκείνη η εκπληκτική ομάδα του Ολυμπιακού διαλύθηκε, με απόφαση της τότε κυβέρνησης. Επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” το 2013 και φέτος έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα.
Είναι ένας εκ των ελάχιστων Βολιωτών που αγωνίζεται στη μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί τη Μαγνησία στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Ολυμπιακό και έχει κερδίσει την εκτίμηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.
Πέρυσι, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου, με αποτέλεσμα να πάρει αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ συμμετείχε και στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη στο “Κλ. Βικελίδης”.
Τη φετινή επιτυχημένη σεζόν για τη βολιώτικη ομάδα, ο Αλέξανδρος Ζέρης έπαιξε σε 21 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές μαζί με τους Κλάρενς Μπιτάνγκ και Γιώργο Θέο. Μία σημαντική μονάδα στην αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, ενώ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League, αναμένεται να είναι και πάλι στη βασική ενδεκάδα.

Επιμέλεια: Κων/νος Αγγελόπουλος17203597041 d060b2f07c o

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις