Δύσκολο έργο με ΝΠΣ Βόλος για τον Ολυμπιακό (pregame)

Η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για τον 4ο όμιλο ανοίγει σήμερα στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, με τον ΝΠΣ Βόλος να υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την τηλεόραση του ASTRA TV

Οι «κυανέρυθροι» έχουν εξασφαλίσει και μαθητικά την πρώτη θέση στον όμιλο και ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου, ενώ από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους και δηλώνουν έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στη Νεάπολη οι «κυανέρυθροι» έχουν μόλις μία ισοπαλία με τη Νίκη (1-1) και εννέα νίκες.  Ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα στους Δεμηρτζόγλου και Ντόση, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και έμειναν εκτός αποστολής.

Το πιθανό σχήμα, όσον αφορά την ενδεκάδα, είναι το ακόλουθο. Τερματοφύλακας ο Μπουργάνης, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος και Ζέρης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Πέντα και Καμπαγιέρο, οι Ηλιόπουλος και Μελισσόπουλος θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Πίτου Γκαρσία να έχει επιτελικό ρόλο στην ομάδα. Ο Μάντζης θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Πιαστόπουλος, Διμηνάς, Τζελίδης, Κολλάς, Καλαμίδας, Μούτσα, Μηλιώτης και Σαλαμούρας.

Χωρίς δύο ο Ολυμπιακός

Από την πλευρά του ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Σάκη Σάββα, καθώς και ο Κλεβί Κόλα. Ο τελευταίος δεν θα αγωνιστεί, με απόφαση της διοίκησης, παρότι ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε στην ένσταση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος, καθώς το πιθανότερο είναι η ομάδα του Βελεστίνου να προσφύγει στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Καραγκιολίδης αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Γελαδάρης, Δ. Κόκας, Νόνης και Τόσκας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Λούγκος και Ρόκας. Όσον αφορά τους παίκτες του θα παίξουν μεσοεπιθετικά, σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Καμπλιώνης και Διβανές, ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν οι Μέμμος, Ευθυμιάδης και Χρήστου. Επίσης, μία θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο νεαρός Παπαϊωάννου.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης και οι Κούτσικος, Καλφούντζος, Αγγελής, Πατσής, Ζάχος, Σέττος και Μπέικος.

Ο Δημήτρης Καρατέρπος της ΕΠΣ Κοζάνης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα. Στην ίδια Ένωση ανήκουν οι βοηθοί του Θεόδωρος Τζιουβάρας και Χρήστος Τζιαμπάσης, ενώ ο Σπύρος Πουγκακιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο για το σημερινό παιχνίδι μόνο με την επίδειξη κάρτα μέλους από τη θύρα 2 (οδός Ύδρας), ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις