Χ. Σπαθής: Δεν το βάζουμε κάτω

Ο παίκτης-προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία», σχετικά με το παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του με τον Αστέρα στην Ιτέα και στο οποίο γνώρισε την ήττα με 2-0, επεσήμανε ότι και τα δύο γκολ του αντιπάλου προήλθαν από λάθη. Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει μόνο νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να σώσει την κατηγορία. Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Κάναμε καλή αρχή στο παιχνίδι. Σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο μας βγήκε όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας κάνει κάποια ευκαιρία, ενώ εμείς μπορώ να πω ότι δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε καλά τελειώματα και έτσι δεν μπορέσαμε να φτάσουμε πρώτοι στην επίτευξη κάποιου τέρματος, με το οποίο ίσως άλλαζε η ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, δυστυχώς δεν μπήκαμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Από μία αδράνεια στην άμυνα δεχθήκαμε γκολ. Ίσως στη φάση αυτή να υπήρξε και οφσάιντ του σκόρερ, αλλά δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό, καθώς είναι γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε σωστά στη φάση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πάλι από δικό μας λάθος έγινε και το 2-0. Είχαμε εμείς τη μπάλα στην κατοχή μας και δεχθήκαμε κόντρα επίθεση που κατέληξε σε γκολ. Μοιραία οδηγηθήκαμε σε ήττα με την οποία τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολο, όσον αφορά την παραμονή μας.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω. Απομένουν τέσσερις αγώνες όπου θα κάνουμε τα πάντα για να εξαντλήσουμε τις ελπίδες σωτηρίας. Θα επιδιώξουμε το απόλυτο σε βαθμούς, αφού οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» από εδώ και πέρα να είναι καταδικαστικό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις