Λ. Μπακάλης: Μονόλογος και στα 90′

Ο Λάκης Μπακάλης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως η ομάδα του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και το  ματς εξελίχθηκε σε μονόλογο για τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ερυθρολεύκων»:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε αγωνιστικά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, για μια ακόμη φορά για τη διάθεση και για την σοβαρότητα που δείχνουν στο κάθε παιχνίδι. Σήμερα είχαμε πολύ καλό ρυθμό από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Έπαιξαν και αρκετά νεαρά παιδιά και έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν, αρκεί να δουλέψουν με σύνεση και να είναι προσγειωμένα. Έχουν μέλλον στον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος και στα 90 λεπτά. Δεν υπήρχε φάση που να απειληθεί ο Καραγκιολίδης, ούτε η άμυνά μας κινδύνεψε. Βγάλαμε ωραίες φάσεις, πετύχαμε όμορφα γκολ. Ξεκουραζόμαστε μία εβδομάδα και έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι ακόμη. Να το δούμε κι αυτό με την ίδια σοβαρότητα και την ίδια πίστη, προκειμένου να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.

Για το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίστηκε από την αρχή με δύο φορ:
«Θέλαμε να γεμίσουμε την περιοχή και παίξαμε με δύο φορ. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ. Όσο άντεξε ο αντίπαλος μας δυσκόλευε. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο και στη συνέχεια μέχρι το 20’ είχαμε μια δυσκολία. Μετά το πρώτο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα για μας».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις