“Τέλος οι δικαιολογίες, ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές”

Ανακοίνωση με πολλά μηνύματα εξέδωσε το Blue Club – Θύρα 3 – “Π. Ντοκούζης”. Αφού συνεχάρη την ομάδα ποδοσφαίρου για την πορεία της κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν, τονίζει πως από ‘δω και πέρα οι δηλώσεις πρέπει να γίνουν πράξη και να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα με καλούς παίκτες και σωστή οργάνωση. Προτρέπει επίσης να σταματήσουν κάποιοι δηλώσεις για διαιτητές, γήπεδα και άλλες δικαιολογίες στα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Τέλος, αναφέρεται στην παρουσία του κόσμου στο Κερατσίνι και ευχαριστεί τους οργανωμένους του Πανιωνίου για τη στήριξη.

Αναλυτικά:

Μετά από τις επιτυχίες όλων των τμημάτων του συλλόγου μας ήρθε η ώρα να συγχαρούμε και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα (αφού η πρώτη ήταν ρεζερβέ) και για την πορεία που έκανε στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Η αλήθεια είναι πως μας στεναχώρησε λίγο η ήττα με τον τρόπο που ήρθε, αλλά αυτός ο αγώνας ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους και μας έδωσε πολλά μηνύματα, κυρίως στη διοίκηση.

Περιμένουμε λοιπόν να γίνουν πράξη οι δηλώσεις που γίνονται περί ανταγωνιστικής ομάδας με πολύ καλούς παίκτες και με καλή οργάνωση και να σταματήσουν οι δηλώσεις για διαιτησίες, για γήπεδα και για άλλες δικαιολογίες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς σε άσχημα αποτελέσματα της ομάδας.

Οι δηλώσεις που γίνονται μας δείχνουν πως θα έχουμε μια ομάδα που θα κερδίζει και τους διαιτητές οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία.

Θα θέλαμε να σταθούμε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Κερατσινίου που παρά την ακατάλληλη ημέρα και τις υψηλές θερμοκρασίες ήταν αρκετός. Είδαμε ανθρώπους που μετά από νυχτερινή βάρδια μπήκαν σε ένα πούλμαν για ένα κουραστικό ταξίδι, άλλοι πήρανε άδεια από την δουλειά τους και κάποιοι φύγανε χωρις να ενημερώσουν, κάποιοι ένστολοι που μετά την άσκηση στο Αιγαίο πήγανε σπίτι τους και αντί να κάτσουν με την οικογένεια τους πήρανε το κασκόλ την Νικάρας και φύγανε, παιδιά που γράφουν πανελλήνιες και κρίνεται το μέλλον τους ήρθαν στο γήπεδο, ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, οικογένειες με τα παιδιά τους.

Αυτόν τον κόσμο τον ζηλεύουν πολλοί και κυρίως ο Αχιλλέας, που τόσο καιρό μειώνει και υποβαθμίζει τον κόσμο της ομάδας μας αλλά δεν καταλαβαίνει ότι συνέχεια εκτίθεται. Τέτοιο κόσμο θέλει να έχει και στο έκτρωμα της Νέαπολης αλλά δεν θα τα καταφέρει γιατί έχει απέναντι τον κόσμο της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τα παιδιά του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τους Panthers est.1983 Official που όποτε κατεβαίνουμε Αθήνα είναι σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια δίπλα μας, έτσι και το Σάββατο είχαμε την στήριξη τους και τους ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας έκαναν για το 2″Φεστιβάλ 2018 Καψούρα & Αλητεια Panthers Club που διοργανώνουν. Ελπίζουμε να βρεθούμε ξανά σύντομα.
BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ” Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”