Από τον Ερμή… στον Παναιτωλικό, ο Δημήτρης Πουλιάνας

Μοιράσου το άρθρο

Μια πολύ σημαντική επιτυχία υπήρξε για την ομάδα του Ερμή, αφού ένα δικό του παιδί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Πουλιάνας, ανοίγει τα “φτερά” του για να συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι μακριά από την πόλη μας, καθώς πλέον θα ανήκει στο δυναμικό της ΠΑΕ Παναιτωλικός! Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

“Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου με χαρά ανακοινώνει ότι αποχαιρετά ένα μέλος – “Παιδί” του. Πρόκειται για το νεαρό τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη…
Το ταξίδι του τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη  (γεννημένος 03/01/2004) στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε τις 11. Σεπτέμβρη 2008.
Έπαιξε και δούλεψε στα τμήματα υποδομής του Ερμή, ενώ έλαβε επίσης συμμετοχές στην 1η μας ομάδα στο ερασιτεχνικό, όταν και συμπλήρωσε το 14ο έτος.
Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομής του Ερμή, όσο και στην ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου που αγωνίστηκε στην Β’ ΕΠΣΘ, δουλεύοντας επιμελώς υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τσιντζιλώνη.
Επίσης, ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ.
Σημαντικές διακρίσεις αποτέλεσαν οι κλήσεις στις προπονήσεις της Προεθνικής Παίδων της Εθνικής Ελλάδας που διεξήχθησαν στην Λαμία την Μ. Δευτέρα 2/4/2018, όπως και εκείνη που ακολουθεί 25-28/6/2018 στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14 στο Καρπενήσι.
Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου ευχαριστεί τον Πουλιάνα Δημήτρη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας σε αυτή την όμορφη δεκαετία!
Η συνέχεια για τον Δημήτρη μας “γράφει” ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Η οικογένεια του ΕΡΜΉ τους εύχεται καλή συνέχεια, πρόοδο, υγεία και μόνο επιτυχίες!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις