Δεν δίνει το ΕΑΚ στον Ολυμπιακό για την «πρώτη» ο Δήμος Βόλου (photos)

eak4

Μετά την αρνητική απάντηση του Δήμου Βόλου στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τη χρήση του ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για τα παιχνίδια έδρας της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την αιτιολογία ότι τον προσεχή Οκτώβριο πρόκειται να αρχίσουν έργα στο στάδιο, σήμερα το μεσημέρι (10/7) ήρθε νέο έγγραφο στον Ερασιτέχνη από πλευράς ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρει πως, για τεχνικούς λόγους ο Δήμος Βόλου είναι υποχρεωμένος να ανακαλέσει την παραχώρηση του ΕΑΚ για την πρώτη προπόνηση του συλλόγου, στις 23 Ιουλίου.

Θυμίζουμε, πως με προγενέστερο έγγραφο ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ στις 25 Ιουνίου,είχε παραχωρήσει το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» για την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον Ολυμπιακό όλοι είναι έξαλλοι με την απόφαση του Δήμου Βόλου και όπως αναφέρουν διοικητικοί κύκλοι, το γεγονός αυτό δεν πρόκειται να το αφήσουν να περάσει έτσι. Θα υπάρξει δυναμική αντίδραση, ενώ αναμένεται και η επίσημη θέση της διοίκησης του Ολυμπιακού με ανακοίνωση που θα εκδοθεί.

Αγανακτισμένοι είναι και οι φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν να μπαίνουν εμπόδια στον Ολυμπιακό, κάθε φορά που ζητεί το ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος” για χρήση, ενώ και πέρυσι η ομάδα αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις