Αιχμηρή ανακοίνωση Ολυμπιακού Β. κατά Αχ. Μπέου και δημοτικής αρχής για το ΕΑΚ

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και της δημοτικής αρχής, για τις αρνητικές αποφάσεις που παίρνονται σε κάθε αίτημα του Ολυμπιακού. Καλεί, δε, ονομαστικά δημοτικούς συμβούλους να πάρουν θέση για όλα αυτά που συμβαίνουν εις βάρος του Ολυμπιακού.  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ακόμη ένα κακόγουστο σενάριο επέλεξαν από τη Δημοτική αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, προκειμένου να δείξουν την αγάπη τους για την ομάδα μας.

Αφού στις 25 Ιουνίου μας  απάντησαν, από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, εγγράφως ότι παραχωρείται το ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας, την Τρίτη 10 Ιουλίου, επικαλούμενοι τεχνικούς λόγους, αρνούνται να μας το παραχωρήσουν.

Επειδή ξέρουμε ότι ο  Μπέος παίρνει τις αποφάσεις, βάζοντας φυσικά άλλους  μπροστά, όπως κάνει τόσα χρόνια, στη συγκεκριμένη περίπτωση τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και έχει φέρει  πολλούς σε δυσχερή θέση,  δυστυχώς γι’ αυτόν, ξέραμε μια μέρα πριν από  δικούς του ανθρώπους, για τις προθέσεις του και ήμασταν έτοιμοι.

 

                                                         Φτάνει πια

Δήμαρχε, δεν χρειάζεται να κρύβεσαι, εξάλλου εσύ είσαι  παντελονάτος, δεν τα φοράς για να μην κρυώνεις, όπως συχνά λες!

Θα θέλαμε, όμως, να θυμηθείς Δήμαρχε όταν πρωτοήρθες στον Ολυμπιακό Βόλου ότι ποτέ κανένας Δήμαρχος δεν σου έβαζε εμπόδια στην ομάδα και είχες μάλιστα και προνομιακή μεταχείριση στις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Τώρα, όμως, ήλθε η ώρα και όλοι εσείς που τον στηρίζετε, σ’ αυτήν  την απέλπιδα προσπάθεια να επιβάλλει μια ξενόφερτη ομάδα στη πόλη μας, που δήθεν έφεραν κάποιοι επενδυτές εξ Αμερικής, αλλά ακόμη δεν έχουμε δει καμία επένδυση, δίνοντας της όλα τα εχέγγυα για να προπονείται και να αγωνίζεται απρόσκοπτα, από το υστέρημα των Βολιωτών, γιατί δικά τους είναι τα χρήματα που δαπανώνται, να πάρετε θέση.

Αυτό που γίνεται σε βάρος του ιστορικού συλλόγου του Ολυμπιακού Βόλου συνεχώς και αδιάλειπτα πρέπει να πάρει τέλος και θα πάρει.

Εάν και είμαστε βέβαιοι, πλέον, ότι με την παθητική στάση σας και τη διαρκή σιωπή σας, συντάσσεστε με τις αποφάσεις αυτές που είναι σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, σας καλούμε όλους, με τη θεσμική ιδιότητά σας, ως δημοτικοί σύμβουλοι, που διαχρονικά έχετε τιμηθεί από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου κ.κ. Μουλά Γιώργο, Μπατζάκα Τάσο, Θεοδώρου Θάνο, Πράττο Γιώργο, Γαλάτη Αποστόλη, Σταυρίδη Θανάση, Λιβογιάννη Δημήτρη, Ζέρβα Ανδρέα, Βλιώρα Γιώργο, Καπουρνιώτη Μιχάλη, να τοποθετηθείτε δημόσια και όχι σε προσωπικές  συναντήσεις να εκφράζετε τα Ολυμπιακά σας αισθήματα, για την απόλυτη απαξίωση που ζούμε  στη πόλη, το διχασμό και την πόλωση που επιφέρει όλη αυτή η κατάσταση που έχει ονοματεπώνυμο, ώστε να ξέρουν και οι χιλιάδες Βολιώτες  φίλαθλοι μας, τη θέση σας.

Εμείς κύριοι δεν είμαστε της φιλοσοφίας «μπουκάρουμε».  Δηλώνουμε όμως ότι την πρώτη συγκέντρωση , θα την κάνουμε 23 Ιουλίου , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30, στο ΕΑΚ Βόλου «Τάκης Συνετόπουλος» και καλό για όλους θα είναι να μην προσπαθήσουν, κάποιοι, να μας φέρουν εμπόδια.

Καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους μας να είναι έτοιμοι, διότι θα έλθουν και άλλες προκλήσεις, να είναι εγκρατείς, χωρίς βωμολοχίες και αντιδράσεις βίας, να διαφυλάξουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ακόμη και από προβοκάτσιες , έχοντας  εμπιστοσύνη στη διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπως το έχουν αποδείξει και να είναι όλοι εκεί, στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας.

Θα εκπλαγείτε όλοι σας από τη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ολυμπιακός Βόλου για πάντα…».