Τεράστια επιτυχία για το Summer Camp του Shinkyokushinkai karate στον Άγιο Ιωάννη

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το 21ο Ελληνικό Summer Camp της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου -Παπά Νερό από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου και το ο οποίο αποτελεί το μακροβιότερο summer camp αφού φέτος έκλεισε τα 21 του χρόνια.
75 αθλητές και εκπαιδευτές από την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά Κρήτης, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Νέα Σάντα, Παλαμά Καρδίτσας, Λάρισα, Αγριά,Τσαγγαράδα και Βόλο). Από την Αγγλία,από την Ισπανία και την Γεωργία, συμμετείχαν στο Camp με ένα εξαιρετικό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο. Κορυφαία ονόματα του πιο σκληρού στυλ επαφής υψηλόβαθμοι δάσκαλοι οι Shihan Cyril Andrews Αρχηγός εκπρόσωπος  της Αγγλίας,ο Shihan Juan Carlos Escalera  Αρχηγός εκπρόσωπος  Ισπανίας, o Shihan Γιώργος Κοσμίδης Αρχηγός εκπρόσωπος της Ελλάδος  και ο Shihan Οτάριο Μελικιάδης  Branch Chief Βορείου Ελλάδος δίδαξαν με ένα καθημερινό τετράωρο  πρόγραμμα βασικών τεχνικών ΚΑΤΑ -IDO KEIGO -αγωνιστικών ΚΟΥΜΙΤΕ,ενώ την τελευταία ημέρα 1η  Ιουλίου διεξήγαγαν εξετάσεις προαγωγής βαθμών kyu και Dan με την ύλη της Παγκοσμίου Οργάνωσης WKO. Μαζί με τους επίσημους δασκάλους του Camp συμμετείχαν και οι δυο κορυφαίοι Shihan Pedro Soriano και Leonardo Bioska απο την Ισπανία οι Sensei Sebastian από την Γαλλία και oι ευρωπαικοί πρωταθλητές Andrei Zinchenko,Zhana Andro, Gia Gvenetadze, Mikheil Tsiklauri από την Γεωργία.
Ξεχωριστή και τιμητική παρουσία ο Sensei Irakli Dolaberidze  Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της  Γεωργιας και Μέλος του ΔΣ  της Ευρωπαϊκής Οργανωσης Shinkyokushinkai. Aπό την Ένωση Ελληνικού Shinkyokushinkai συμμετείχαν ο Shihan Κώστας Γαλλιός, οι Sensei Τζίρας Αθανάσιος, Παπαγιαννιδης Φίλιππος, Δαλαμάγκας Γεώργιος,Ειρηνη Σκαπή, Μαρία Φιλιπόνη και οι Senpai Γιάννης Κρίσιλας, Νίκος Δεληγιάννης, Γιώργος Μαυρόπουλος, Ποζαπαλιδης Ηρακλής,Φλώρου Χαρά, Πέτρου Απόστολος.
Τιμητική παρουσία ο Sensei πρωταθλητής του Shotokan και επίτιμο Μέλος της Ένωσης Άγγελος Κουφός. Στο τέλος του Camp έγιναν οι εξετάσεις προαγωγής βαθμών Dan και kyu όπου πέρασαν με επιτυχία sto 1st Dan οι Μαλινδρέτου Ιωάννα, Μαλινδρέτου Βασιλική (από την Ακαδημια Βόλου), Ανδρομάχη Παπαδοπούλου (από το Κιλκις), Ιντζέπουλος  Παναγιώτης, Τσιβακούδης Χρήστος (από το Πολύκαστρο)και Εριάννα Καραδήμου,Μαρία Καρακώστα (από Παλαμά Καρδίτσας), στο 3th kyu o Aπόστολος Πρασσάς και στο 4th kyu ο Νίκος Μαναβέλλας (από την Ακαδημία Βόλου).
Το Camp ολοκληρώθηκε με το επίσημο  αποχαιρετιστήριο δείπνο Sayonara Party που έγινε στο Εστιατόριο Ακρογιάλι του Αντιδημάρχου Ζαγοράς Αποστόλου Σουλδάτου, ο οποίος και στήριξε την διοργάνωση προσφέροντας όλα τα ποτά. Η διοργάνωση είχε την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την ευγενική της χορηγία των αναμνηστικών δώρων στους συμμετέχοντες και την τιμητική παρουσία της Αντιπεριφερειάρχου Δωροθέας Κολινδρίνη.Σημαντική όμως ήταν και η στήριξη του Δήμου Βόλου και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας  και με την παρουσία του Αντιδημάρχου Άρη Ζέρβα και του Προέδρου Μπασδανη Αριστοτέλη.Εκτός όμως  της τοπικής Αυτοδιοιήκησης την στήριξη τους στο Summer Camp εξέφρασαν  την στήριξη τους  με την ευγενική τους χορηγία το συνεργείο αυτοκινήτων  του  Σπύρου Μπανταβά,το γυράδικο “Πανήγυροι”,το “άρωμα κουζίνας” και τα τσιπουράδικα “Φιλαράκια” και “Μεθυστάνας” με την προσωπική υποστήριξη του Ιατρού Αλέξανδρου Οικονομίδη και της υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Εύας Σγαρδώνη.
Την όλη διοργάνωση  προετοίμασαν ο Κυρίες Βίκυ και Κατερίνα Κοσμίδου με την καθοδήγηση του Δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη. Η Ένωση εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai και ο Aρχηγός  εκπρόσωπος ευχαριστεί θερμά όλους τους προαναφερθέντες ιδιαίτερα την τοπική και περιφερειακή διοίκηση την αντιπεριφερειάρχη κ.Δωροθέα Κολινδρίνη, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για στήριξη της διοργάνωσης, η οποία προβάλει τον Νομό και γενικότερα την Περιφέρεια και συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή της Κεντρικής Ελλαδος.Επίσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν  τους  γιατρούς-μέλη της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Βόλου  Οικονομίδη  Αλέξανδρο και Σαραφίδη Σπύρο για την υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης καθώς και τον Πρόεδρο των γιατρών του Νοσοκομείο  Βόλου κ.Μαλινδρέτο Πάυλο για την πολύτιμη στήριξη του. Ευχαριστούν τον δημοσιογράφο και υπεύθυνο τύπου Σωτήρη Πίκουλα για την προβολή της Ένωσης,τον Βασίλη Καραουλάνη και το προσωπικό του Ξενοδοχείο” Κaraoulanis Beach Hotel and suites”, την  Καραουλάνη Δήμητρα και τον Σωτήρη Πρασσά του ξενοδοχείου “Ζέφυρος” για το άριστο σερβις καθώς και τον Υπέυθυνο του Camping Παπά Νερό Μπασματζίδη  Νικόλαο για την  διάθεση του χώρου πρασίνου όπου πραγματοποιήθηκαν όλες οι απογευματινές προπονήσεις και οι εξετάσεις  των αθλητών.
Δελτίο Τύπου Shinkyokushinkai karate